Esports

El FC Cambrils inicia una nova temporada amb una plantilla força renovada

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la sessió preparatòria del primer equip del FC Cambrils, el passat divendres al vespre

El dilluns 1 d'agost es posava en marxa el primer equip del FC Cambrils amb una important renovació de jugadors a les seves files. D'entrada jugadors com ara Andreu, Pedro, Toni, els germans Robles, Eze, Pau Aguiló i el porter Jordi Llorens han deixat el club, alguns per incorporar-se a altres equips i altres per deixar la pràctica del futbol. De la temporada anterior, doncs, continuen nou jugadors, que són Gerard, Font, Víctor, Hugo, Marc Viñas, Borràs, Ruben, Samu i Eric. En el capítol de les altes, de moment, n'hi ha vuit: Edu i Cosmin, procedents del Nàstic B; Éric Garcia i Víctor Garrido, provinents del juvenil de les Borges del Camp; Juanfran, procedent de la Floresta; Óscar de la Fuente, provinent del juvenil del Torreforta; Juli, procedent del Catllar i Lluís Castelló que ja havia estat jugador del FC Cambrils i que l'any passat jugava al Marina.
D'aquí a l'inici de la temporada no es descarta incorporar dos o tres jugadors més. L'entrenador de la passada temporada, Joan Ferraté "Rufino", continuarà sent l'entrenador de l'equip en aquesta temporada que el FC Cambrils disputarà a la Segona Catalana.

Renovació important

El president del FC Cambrils qualificava de renovació important el canvi que hi ha hagut a les files del FC Cambrils, "fem una plantilla més jove, amb una mitjana d'edat de 23 anys". L'objectiu del Fc Cambrils per aquesta temporada és el d'assegurar la categoria. Tal com explicava l'entrenador, "intentarem estar de mitja taula en amunt".

La pretemporada

El FC Cambrils va iniciar els partits de pretemporada el passat dijous 11 d'agost disputant un partit al camp de la Selva del Camp. El partit va acabar amb un resultat d'empat a u i el gol del FC Cambrils el va marcar Éric Garcia.
Ahir, el FC Cambrils va disputar el primer partit a casa, en aquest cas davant el juvenil de la Floresta a qui es va imposar per un resultat de 6 a 1. Els gols del FC Cambrils els van marcar Óscar de la Fuente, que en va fer dos, i per Éric Garcia, Víctor, Juanfran i Rocha, un exjugador del FC Cambrils que s'està posant en forma amb l'equip cambrilenc.

El FC Cambrils disputarà el proper partit, aquest dijous, al camp de l'Ametlla de Mar i el proper diumenge 21 d'agost, jugarà el torneig de l'Alhambra, un triangular en el que hi participen l'Alhambra, la Canonja i el FC Cambrils. El 27 d'agost el FC Cambrils jugarà a casa, a partir de les 6 de la tarda, contra el Riudeperes i el 4 de setembre, també a les 6 de la tarda, contra el Valls. De moment s'està estudiant la possibilitat que el partit contra el Valls sigui el de la presentació oficial de l'equip o bé que es disputi un altre amistós el 8 de setembre contra un equip encara per determinar. El cap de setmana del 10 - 11 de setembre s'inicia la lliga i el Fc Cambrils la comença al camp de l'Alcanar.

Comenta aquest article