Societat

Finalitza l'estada dels joves catòlics polonesos a Cambrils

Per Redacció

Els polonesos, juntament amb l'alcaldessa i regidors i els voluntaris cambrilencs, a la sala de plens el passat divendres al matí

Ahir van marxar cap a Madrid els 124 joves polonesos que, des del passat dijous, han fet estada a Cambrils com a part de la seva ruta que culmina, aquests propers dies, amb la participació de la Jornada Mundial de la Joventut 2011 que se celebra a Madrid i que comptarà amb la visita del Papa Benet XVI, el proper dijous 18 d'agost.

Des de la seva arribada a Cambrils, el grup de polonesos ha tingut una activitat intensa que ha comptat amb actes a Cambrils i d'altres a Tarragona i Barcelona. Dins l'activitat a la nostra població, cal dir que el passat divendres, l'alcaldessa acompanyada d'un bon nombre de regidors i regidores, els va fer una recepció oficial a la sala de plens de l'Ajuntament per tal de donar-los-hi la benvinguda a Cambrils. Durant la recepció, l'alcaldessa, Mercè Dalmau, va intervenir per tal de destacar el caràcter acollidor i solidari de Cambrils i desitjar-los una bona estada. També va intervenir el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura, Francesc Garriga, que els va animar a explicar els atractius turístics de Cambrils a les seves famílies i amics i a tornar a visitar Cambrils durant les seves properes vacances. L'acte es va cloure amb el lliurament de bosses amb material promocional de Cambrils a tots els joves participants.

Abans de la recepció de l'Ajuntament, els joves polonesos, acompanyats pels voluntaris de les parròquies de Santa Maria i Sant Pere de Cambrils i del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, van assistir a una xerrada sobre la Setmana Santa a Cambrils i van participar en una visita guiada pel Barri Antic i a l'Ermita de la Verge del Camí. El dinar el van fer al Parc del Pinaret i, després, van fer un recorregut amb el trenet turístic fins al port, on també se'ls va fer una explicació sobre la Festa de la Mare de Déu del Carme. La jornada del divendres va acabar amb un sopar al parc del Pescador. El dissabte va ser el dia que van estar a Barcelona i el diumenge a Tarragona.

Comenta aquest article