Esports

El Cambrils Unió es posa en marxa amb l'objectiu prioritari de pujar de categoria

Per Lluís Rovira i Barenys

Tècnic, utiller i jugadors presents,ahir, al primer entrenament de la temporada

L'equip amateur del Cambrils Unió va iniciar, ahir, el primer entrenament de cara a la temporada 2011-2012, una temporada que el club cambrilenc s'ha marcat com a objectiu prioritari recuperar la categoria perduda, segons va comentar l'entrenador de l'equip, Antonio Domínguez. De moment el Cambrils Unió té confirmats 15 jugadors i en aquests propers dies s'acabarà de configurar la plantilla completa. De moment, amb els jugadors confirmats, Domínguez compta amb una barreja de joventut i veterania per afrontar el repte de l'ascens.

La plantilla 2011 - 2012

El Cambrils Unió compta amb cinc jugadors de la temporada anterior que són Víctor Reales, Manu, Yus, Pitarch i Sergio Mañas. Provinents del juvenil s'incorporaran a l'equip Dani Vidal, Dani Cristóbal, Alberto, Recasens, Asier i Marsà.
Pel que fa a noves incorporacions, el Cambrils Unió ha fitxat a Gaston, procedent del Riudoms; Jonhatan, procedent del Gandesa; Álex, fitxat al Torredembarra i Anderson, que jugava a l'Alhambra.

La pretemporada

Aquest proper diumenge, a les 7 de la tarda, el Cambrils Unió jugarà contra el Nàstic B, a l'estadi municipal. El següent partit el disputarà el proper dissabte 20 d'agost, a 2/4 de 7 de la tarda, contra el Maspujols. Seguiran els partits contra el Nàstic Juvenil, el 24 d'agost i el 28 contra el Mollerussa, al seu camp.
La presentació de l'equip davant l'afició es farà el proper 3 de setembre a les 7 de la tarda amb un partit contra el Valls. La setmana següent s'incia la lliga i el Cambrils Unió juga el seu primer partit a casa davant el Maspujols. Els horaris dels partits de casa seran els dissabtes a les 6 de la tarda.

Comenta aquest article