Brillants resultats dels Vent d'Estrop a la cinquena regata de la Lliga Catalana de Llaguts celebrada a Deltebre

La darrera prova de la Lliga Catalana de Llaguts es va celebrar aquest passat diumenge a Deltebre (fotos cedides per Juan Carlos Pérez)

Aquest passat diumenge es va celebrar a Deltebre (Montsià) la cinquena regata de la Lliga Catalana de Llaguts. Els resultats van ser molt satisfactoris, atès que 7 de les 10 tripulacions van aconseguir ocupar places de pòdium, de les quals, 3 van ser en primera posició.

Excel·lents resultats en la categoria absoluta

En categoria sènior femení, després de l’entrebanc de Flix, les cambrilenques van aconseguir classificar-se en primera posició a la prova cronometrada, i un cop a la final, van aconseguir superar en els metres finals a CR Xon’s Empuriabrava, seguides de CN Flix i CN Bétulo A.
En categoria sènior masculí, la tripulació Cambrils A, que participa a la 1a divisió, va aconseguir classificar-se en primera posició a la prova cronometrada, i un cop a la final A, va fer-se amb la segona posició final, per davant de CR Xon’s Empuriabrava i CR Santa Cristina, i només sent superats per CR Badalona en una final força disputada.
Per la seva part, Cambrils B, a la 2a divisió, després d’haver hagut de fer alguns canvis de darrera hora a l’alineació dels vogadors, no va poder classificar-se per a la final, al classificar-se en 5a posició.

La tripulació veterà masculí tornen a guanyar després de 3 anys

Pel que fa a la categoria veterà femení, en aquesta regata, les cambrilenques, no van poder continuar amb els bons resultats que venien fent durant la temporada. A la crono van punxar i només es van poder classificar per a la final B, que van guanyar per davant de Capgrossos de Mataró i CR Treumal, fent-se amb la 5a posició final.
Els veterans masculins, per la seva part, van guanyar la final amb autoritat per davant de CR Arenys, CNatació Badalona i AVBM Torredembarra, després d’haver-se classificat també en 1a posició a la prova cronometrada.

La canalla segueix en bon estat de forma

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van seguir la mateixa tònica, tornant a confirmar que hi ha una bona base i que el treball que s’està duent amb la canalla està donant els seus fruits.

En categoria infantil, en final directa, van aconseguir entrar en 3a posició per darrera de CN Flix A i CN Flix B, i superant a CR Santa Cristina.

En cadet femení, les cambrilenques van tornar a guanyar, aquest cop de forma molt ajustada, imposant-se a CR Santa Cristina i CN Flix.

En cadet masculí, després d’haver-se classificat en 2a posició a la crono, a la final, van repetir el mateix resultat entrant per davant de CN Móra d’Ebre i CR Palamós, sent superats per CR Santa Cristina.

En la categoria juvenil femení, van fer-se amb la 2a posició final per darrera de CR Xon’s Empuriabrava, i superant a CN Flix i AVBM Torredembarra, després d’haver aconseguit també la 2a posició a la tanda classificatòria.

Finalment, en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs, en un molt bon moment d’estat de forma, es van imposar amb autoritat a CNatació Badalona, CN Flix i Rem Badalona.

Dues regates per a finalitzar el campionat

Després d’aquesta prova la Lliga s’atura durant 3 setmanes i no es reprendrà fins al 28 d’agost a Lloret de Mar (La Selva). A falta doncs de només dues regates per a finalitzar la Lliga Catalana de Llaguts, el club cambrilenc està ben situat per disputar el campionat en les diferents categories:
en sènior femení, ocupen la 2a posició a 4 punts del liderat; en sènior masculí, tant Cambrils A, a la primera divisió, com Cambrils B, a la 2a, ocupen la 4a posició.
A la categoria de veterans, la tripulació femenina ocupa la 3a plaça i per la seva part, la tripulació masculina, la segona, a 3 punts de la primera posició.
En categories inferiors, els infantils ocupen la 4a posició; en cadet femení ocupen la 1a; en cadet masculí comparteixen liderat i en categoria juvenil, totes dues tripulacions, ocupen també la 1a plaça.