Societat

Els gegants i nanos de Tota l'Endenga participen a les trobades de Vinyols i de Colldejou

Per Redacció

Gegants, gegantó, nanos i grallers i timbalers de Tota l'Endenga a la trobada de gegants de Colldejou

La colla gegantera Tota l'Endenga ha desplegat una intensa activitat durant aquestes dues darreres setmanes. Per una banda, els gegants i nanos han participat a les trobades de gegants de Vinyols i de Colldejou mentre que la Farnaca ha participat al correfoc de Salou.

Gegants i nanos

Els gegants, els nanos i els grallers i timbalers de Tota l'Endenga continuen amb l'activitat habitual de cada estiu que és la participació a les trobades geganteres com a intercanvi amb les colles que participen a la trobada bianual cambrilenca. Dins aquest periple, el passat dissabte 30 de juliol, la colla cambrilenca va participar a la trobada gegantera de Vinyols i els Arcs. Aquesta trobada, en la que hi van participar 11 colles, va tenir un caire força especial ja que celebrava el 10è aniversari dels gegants de Vinyols, la Caterina i el Joan. Les colles participants van fer la cercavila pels carrers de Vinyols per acabar amb una ballada conjunta al Replà. Després es va fer el sopar conjunt de colles que va culminar amb l'actuació de Los Llorus del Negritu.

El dissabte 6 d'agost, els gegants, els nanos i els grallers i timbalers de Tota l'Endenga van participar a la trobada gegantera de Colldejou, juntament amb 8 colles més. La trobada se celebrava dins dels actes de la Festa Major de Sant Llorenç. Després del cercavila, la trobada va acabar amb el sopar de colles a la pista de frontó annexa al Casal.

Farnaca a Salou

D'altra banda, la Farnaca va participar, el passat diumenge 7 d'agost, a la Trobada de Bèsties de Foc de Salou, un acte emmarcat dins el programa festiu de les Nits Daurades de Salou. La Farnaca junt amb els diables i timbalers que l'acompanyen, va ser uns de les 9 bèsties de foc que van participar a aquesta trobada que va ser seguida per milers de turistes.

Comenta aquest article