Informació general

Manuel Miquel Felip, membre dels Amics de la Sardana, mor després d'haver patit un infart durant la ballada de la festa del Carme

Per Redacció



Imatge de Manuel Miquel Felip
Manuel Miquel Felip, membre dels Amics de la Sardana de Cambrils, va morir el passat 4 d'agost a la localitat de Monzón (Osca). Manuel Miquel Felip va patir un infart mentre ballava la darrera sardana en l'exhibició que la colla cambrilenca va fer el passat 16 de juliol en motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme. En aquell moment, va ser reanimat i estabilitzat pels serveis sanitaris i va ser ingressat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir el passat 4 d'agost. El funeral va tenir lloc el passat divendres a la tarda a Monzón.

Tot i que residia a Monzón, Manuel Miquel Felip tenia una segona residència a Cambrils i hi venia molt sovint, sent un participant habitual de l'aplec sardanista cambrilenc i de les seves ballades. També havia estat dansaire de la colla sardanista Flors d'Urgell de Mollerussa entre els anys 1952 i 1954.

Des dels Amics de la Sardana de Cambrils volen agrair l'esforç de totes aquelles persones que el van intentar ajudar aquell dia, metges i infermeres que estaven al port, Policia Local i el servei d'urgències. La família de Manuel Miquel Felip agraeix les mostres de condol rebudes.

Comenta aquest article