Societat

El grup cambrilenc Papagayo desplega el seu repertori de "rumba despreocupada" en un concert al passeig de les Palmeres

Per Jonathan Galán

Moment de l'actuació de Papagayo al passeig de les Palmeres.

Els Papagayo amb la seva rumba despreocupada, tal com ells mateixos l'anomenen, van sortir ahir a la nit a l'escenari del passeig de les Palmeres, en el marc del programa d'activitats Festa a la mar. Durant el concert, que va començar a les 23:00 hores, el grup cambrilenc va cantar tot el seu repertori format per temes propis de rumba els quals encomanaven el ritme a un nombrós públic.

Gairebé al final de l’actuació, els membres de Papagayo van sortir de l'escenari deixant al cantant, l'Albert Recasens, i a l'Albert Fortuny a la guitarra, qui van donar un toc més sentimental a la nit cantant un parell de cançons més lentes, evocant els inicis del grup. Després d'aquest moment intimista, els Papagayo van interpretar tres cançons més. Un cop acabada l’actuació dalt de l'escenari, el grup es va armar amb diversos instruments de percussió i de vent i es van barrejar entre el públic on, acompanyats pels crits de la gent, van començar a tocar tot un seguit de tonades populars.

Els Papagayo seguiran fent concerts durant el que queda d’estiu i la seva propera actuació a Cambrils serà el dissabte 20 d’agost al festival Cambrirock compartint cartell amb grups de renom com són La Pegatina.

Instant quan els Papagayo van baixar a fer batucada amb vents pel entre el públic.

Comenta aquest article