Esports

Jornada agredolça pels vogadors cambrilencs en la quarta prova de la Lliga Catalana

Per Redacció

L'equip juvenil masculí durant la prova de Flix

Aquest passat diumenge es va celebrar a Flix (La Ribera d’Ebre) la quarta prova de la Lliga Catalana de Llaguts. Com ve sent habitual, els Vogadors de Cambrils van ser el club que va participar amb més tripulacions, un total de 10, presentant una tripulació en cadascuna de les categories possibles.La jornada es va iniciar puntualment, i el sol i la calor van estar presents durant tota la jornada de regates.

En aquesta quarta regata els resultats del club van estar marcats per la classificació en 10a posició a la crono de la tripulació sènior femení, fet que els impossibilitava entrar en cap final i per tant, donar per perdut el campionat de lliga donada la diferència de punts que això comporta. Aquesta 10a posició es va produir en una situació molt estranya ja que les diferències amb la resta de tripulacions van ser notables i només s’explica per un error en la presa de temps per part dels jutges. En aquests moments, el club està treballant en la presentació d’una reclamació oficial per esbrinar què va ocórrer i sol·licitar, si escau, l’anul·lació de la regata en aquesta categoria.

2a posició de la tripulació Cambrils B de l'equip sènior masculí

A la categoria sènior masculí, a la primera divisió, la tripulació Cambrils A, va fer una molt mala crono i es va classificar en 8a posició i un cop a la final B, van mantenir la mateixa tònica i es va veure superada per AE Xino-Xano Deltebre, CNatació Badalona i CN Flix. Pel que fa a la tripulació Cambrils B, a la 2a divisió, van aconseguir entrar a la final A, i un cop allà van fer una molt bona regata, disputada fins als darrers metres, entrant en 2a posició final, per darrera de CN Bétulo i per davant de CR Palamós i CR Es Vano.

Tercer lloc del veterà masculí i femení

A la categoria de veterans, la tripulació femenina es va classificar en 3a posició a la mànega classificatòria i un cop a la final B, va mantenir aquesta meritòria posició per darrera d’AVBM Torredembarra i CNatació Badalona.

Pel que fa als veterans masculins, els cambrilencs es van classificació en 3a posició a la crono i a la final, a l’igual que la tripulació femenina, va assolir la 3a posició final, per darrera de CR Arenys i AVBM Torredembarra.

Les categories inferiors continuen amb el bon ritme de competició

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van seguir la tònica d’aquesta temporada, confirmant que el treball que s’ha estat fent en aquestes categories està donant molt bons fruits. En categoria infantil, van tornar a assolir la 4a posició final, per darrera de CN Flix A, CR Pescadors i CN Flix B.En cadet femení, les cambrilenques en aquesta ocasió van entrar en 2a posició per darrera de CR Santa Cristina i per davant de CN Flix. En cadet masculí, després d’haver assolit la 2a posició a la prova cronometrada, van assolir la mateixa posició, la 2a, a la final, per darrera de CR Móra d’Ebre i superant a CR Palamós i CR Santa Cristina.

A la categoria juvenil femení, després de fer una molt bona crono que van acabar en 1a posició, van aconseguir també guanyar la final, per davant de CR Xon’s Empuriabrava, CN Flix i AVBM Torredembarra. I en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs van assolir una victòria molt treballadora a la final per davant de CN Badalona,  CN Flix i CN Lloret, demostrant un cop més, que estan en un molt bon moment de forma.

La propera regata es realitzarà el proper diumenge 7 d’agost a Deltebre (Montsià), i s’entrarà a la 2a part del campionat, ja que serà la cinquena prova de les set que conformen la Lliga Catalana de Llaguts.

Al fons de la imatge, un moment de la competició d'una de les tripulacions cambrilenques

Comenta aquest article