Societat

La joieria Marta Serrano mostra en exclusiva les creacions de Gucci

Per Redacció


Aspecte de l'aparador de la joieria Marta Serrano durant els dies que va durar la mostra de Gucci

La prestigiosa firma internacional Gucci va presentar, durant la primera quinzena de juliol, una àmplia mostra de les seves col.leccions de joies a l'espai Marta Serrano de Cambrils.
 L'exposició es va convertir en un interessant esdeveniment amb un ambient carregat de màgia i sofisticació. El dia de la inauguració, davant els aparadors, on ja es podia observar una primera mostra de les col·leccions que a l'interior es podien veure de manera completa. Un vehicle Fiat 500 amb els colors de Gucci donava la benvinguda als visitants que accedien a l'interior de l'establiment a través d'una catifa vermella.

Les diferents vitrines van suposar un recorregut, exclusiu i únic a la Costa Daurada, entre les peces més emblemàtiques de Gucci, i van permetre reconèixer elements tan característics i mítics de la firma com el "Bocado" o el "Bambú".

Per Gucci, l'elecció de Marta Serrano per aquest esdeveniment no és casual. Amb els anys s'ha convertit en un referent entre els millors establiments de joieria i rellotgeria, avalat per la seva professionalitat i rigor i la valoració que en fan és que l'acollida d'aquesta nova col·laboració Gucci-Marta Serrano ha estat un èxit.
Per l'espai de la plaça Mossèn Joan Batalla de Cambrils van passar, al llarg de les dues setmanes, molts clients habituals de l'establiment i grups amb segona residència a la Costa Daurada que van ser convidats a visitar la mostra de joies.




Comenta aquest article