Societat

El barceloní Pau Roca s'endú el primer premi del quart concurs de dj's Ciutat de Cambrils

Per Redacció

Un moment del concurs de dj's, el passat dissabte al vespre al passeig de les Palmeres

El passeig de les Palmeres va ser l'escenari aquest passat dissabte de la final del concurs de dj's Ciutat de Cambrils, organitzat per l'Associació de Música Electrònica (AMEC). A la final hi van competir sis dj's, després que el cap de setmana del 8 i 9 de juliol se celebressin les semifinals a la platja del Regueral, on hi van punxar un total de 13 participants.

En aquesta quarta edició del concurs, el guanyador ha estat Pau Roca de Barcelona, que s'endú 300 euros i l'actuació en la propera edició del festival Sunfec 2011, que es farà el dia 1 d'octubre. Gerard López, guanyador del concurs de l'any passat, també va assistir-hi i va ser l'encarregat d'entregar el premi al guanyador. El segon classificat del concurs va ser Pere Domènech de Riudoms i en tercera posició, Eli Enken de Salou.

Tot i l'amenaça de pluja, cap a les vuit del vespre es va iniciar el concurs tal i com estava previst, però cap a les 2.30 hores de la matinada va caure una tromba d'aigua i van haver de cloure les actuacions mitja hora abans del previst. Tot i això, aquest contratemps no va suposar cap problema perquè ja s'havien entregat els premis. Des de l'AMEC –entitat organitzadora– estan molt satisfets i contents amb el concurs al qual hi van assistir unes 300 persones de públic.

Comenta aquest article