Esports

Tercera posició per a Edgar Curto i sisena per a Álex Sánchez després de patir una caiguda

Per Redacció

Edgar Curto va quedar tercer en la seva categoria, en la prova disputada aquest passat cap de setmana a Camp-redó

El jove ciclista cambrilenc Edgar Curto va quedar tercer de la seva categoria en la darrera prova de la Copa Catalana de ciclisme en carretera, disputada aquest darrer cap de setmana a Camp-redó (Tortosa). El circuit, de 2.200 metres, era llarg i dur i la categoria de l'Edgar havia de fer-hi sis voltes fins a completar un total de 13,2 km. El fort vent, a més, va ser un factor afegit en aquesta prova.
Des de l'inici de la prova es va imposar un fort ritme que va provocar que un grup de sis corredors, entre els que hi havia Edgar Curto, es distanciessin de la resta. A la segona volta i donat el fort ritme imposat, el grup de sis va quedar reduït a tres corredors amb el cambrilenc al grup dels destacats. Aquests tres corredors van mantenir la distància respecte al grup fins al final de la prova i es van disputar el triomf en un disputat esprint. Edgar va quedar tercer.

Álex Sánchez, en un moment de la disputa de la prova ciclista d'aquest darrer cap de setmana

Mala sort per a Álex Sánchez


Per contra, l'altra cambrilenc que participa en la Copa Catalana de ciclisme en carretera, Álex Sánchez, va arribar sisè a la meta després de patir una caiguda a la seva prova. En aquest cas, en la categoria que disputa Álex s'havien de donar vuit voltes al circuit. A la sortida de la prova, els corredors van començar a controlar-se i ja a la segona volta, quatre corredors, entre els quals hi havia el cambrilenc, es van escapar de la resta del grup. Va ser a la quarta volta i després de fer un relleu que dos dels corredors escapats, en fer un estrany moviment, van fer caure Álex a terra patint una forta caiguda en que es va fer mal a l'espatlla i a la natja. Tot i la caiguda, Álex va pujar a la bicicleta i va continuar la cursa, acabant-la en sisena posició.
El proper dissabte se celebra a Barcelona una cursa en pista a la que Álex Sánchez hi participarà per anar preparant el campionat de Catalunya de Pista, que se celebrarà a Lleida.
La propera cursa de la Copa Catalana de Ciclisme en Carretera és el proper 7 d'agost a Vila-seca. Aquesta prova serà, a més, el campionat provincial de Tarragona, un campionat que Álex ha guanyat en sis ocasions.

Comenta aquest article