Esports

Campus Cambrils CH

Per Alexis Gómez

Aquest mes de juliol s'ha dut a terme durant la segona i tercera setmana -de l'11 al 22- el campus de tecnificació del Cambrils Club Hoquei, que ha tingut lloc al Pavelló Municipal de Cambrils.

Ha comptat amb la presència de 36 nens repartits en diferents edats i categories: iniciació escola, prebenjamins, benjamins i alevins. Tots els participants eren de Cambrils i jugadors del club cambrilenc. També ha estat portat per dos directors tècnics, Jordi Mirado i Miquel Castel; dos monitors, August Villamayor i David Barriche, jugadors del primer equip d'hoquei del club; i tres col·laboradors, el cambrilenc Francesc Gil, jugador del CP Vilanova i els reusencs Albert Casanovas i Raúl Marín, presents a les files del Reus Deportiu.
Cal destacar que aquest últim -Raúl Marín- ha estat el màxim golejador de l'OK Lliga, que és la màxima competició d'hoquei estatal, i que també està entrenant-se amb la selecció espanyola pel pròxim europeu.

Els nens del campus es van dividir en dos grups diferenciats per categories, per així facilitar les tasques dels organitzadors i dels entrenadors. Concretament, un grup constava dels nens d'iniciació escola i part dels prebenjamins, que entrenaven de sis a vuit de la tarda, i el segon grup el formaven l'altra part dels prebenjamins, benjamins i alevins, que entrenaven de vuit a deu de la nit.
Jordi Mirado, un dels coordinadors del campus, va dir a Revista Cambrils Diari Digital que el que es pretén principalment en aquestes jornades és la millora de l'aspecte físic i el perfeccionament de la tècnica individual, ja que es tracta d'una mini pretemporada de cara al curs vinent, i també molta activitat de joc, perquè en aquestes edats és vital divertir els nens mentre juguen i aprenen les diverses qualitats de l'esport.

El mateix Jordi Mirado també va explicar que estava content amb la participació de l'edició d'aquest any, esmentant que hi ha hagut un balanç positiu respecte l'any passat. A la vegada, s'ha mostrat molt orgullós per la participació de jugadors professionals d'hoquei patins al campus, i va dir que això donava més prestigi de cara a les pròximes edicions.

Comenta aquest article