Xavi Mundet del Cambrils Grup Les Barques acaba en la 15a posició del trail d'Andorra

Imatge de Xavi Mundet en plena competició

El passat 16 de juliol, l'equip Cambrils Grup Les Barques, representat pel seu corredor Xavi Mundet, va participar al trail d'Andorra disputat a la població d'Ordino. Aquest és un dels trails més durs i tècnics que es poden córrer actualment i aquest fet es demostra tenint en compte que només van completar tot el recorregut 239 corredors dels gairebé 400 participants inscrits.

La sortida va fer-se des del coll de la Botella i l'arribada va tenir lloc al poble d'Ordino. La prova era de 35 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 5.800 metres (2500+/3300-) passant pels pics de Port Negre, Portella Sanfons, Comapedrosa –el més alt d'Andorra que arriba casi als 3.000 metres d'alçada– i Clot del Cavall, l'últim a uns 12 quilòmetres de l'arribada, amb una baixada molt dura i llarga. El corredor cambrilenc va arribar en la 15a posició de la classificació general.