Esports

Els vogadors cambrilencs segueixen intractables en la tercera prova de la Lliga Catalana amb sis victòries i un segon lloc

Per Redacció

Vogadors cambrilencs participants en la darrera regata de Lloret de Mar

El passat diumenge 17 de juliol es va celebrar a Lloret de Mar (La Selva) la tercera prova de la Lliga Catalana de Llaguts. Com ve sent habitual, el club cambrilenc va ser el club que va participar amb més tripulacions, un total de deu. La jornada va tornar a estar marcada pel mal estat de la mar que dificultava sobretot la sortida i l'entrada al camp de regates. Pel que fa als resultats, van ser els millors del club en una regata oficial, ja que de les deu tripulacions que hi van presentar, sis van ocupar la 1a posició, i un la segona.

Victòria en sènior femení

En categoria sènior femení, les vogadores van tornar a aconseguir la 1a posició final, en una final bastant competida amb CR Xon’s Empuriabrava, després d’haver assolit la primera posició amb autoritat a la crono per davant també de CR Santa Cristina, CR Xon’s Empuriabrava i CN Bétulo A.
Pel que fa a la categoria sènior masculí, a la 1a divisió, els vogadors de Cambrils A a la prova cronometrada només van poder fer el 6è millor temps després de perdre molt de temps a l’haver d’avançar a CNatació Badalona en una maniobra no molt legal per part dels badalonins. Després, a la final B, van imposar-se a AE Xino-Xano Deltebre i a CN Flix, fent-se amb la 5a posició final.
Pel que fa a la tripulació Cambrils B, a la 2a divisió, va fer el 5è millor temps a la crono i també va imposar-se a la final B a CN Premià i a CN Mora d’Ebre, assolint també la 5a posició final.

Victòria en veterà femení i segon lloc en veterà masculí

Pel que fa a la categoria veterà femení, les cambrilenques van assolir la primera posició a la final, després de fer una regata perfecte i fent un darrer llarg espectacular, imposant-se per menys d'un segon a CR Arenys a la linia d’arribada. Els veterans masculins, per la seva part, van aconseguir una molt meritòria 2a posició, per davant de CR Pescadors, i AVBM Torredembarra, i només es van veure superats per CR Arenys, en una final molt emocionant, després d’haver aconseguit la 3a posició a la prova classificatòria.

Les categories inferiors triomfen

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van ser espectaculars, ja que de les cinc categories possibles, en quatre, es van imposar amb claredat demostrant un cop més que la pedrera del club s'està consolidant com una de les millors de Catalunya.

En categoria infantil, els més petits, en aquesta ocasió, no van poder passar de la 4a posició final, per darrera de CN Flix A, CR Pescadors i CN Flix B. En cadet femení, les cambrilenques es van tornar a imposar a CR Santa Cristina, consolidant molt més la seva primera posició a la classificació provisional de la Lliga. En cadet masculí, després d’haver fer la 2a posició a la crono, van fer-se amb la 1a posició imposant-se amb claredat a CR Santa Cristina, CR Palamós i CR Badalona.

A la categoria juvenil femení, les vogadores cambrilenques es van imposar per més de 14 segons a ABVM Torredembarra, CN Flix i CR Xon’s Empuriabrava, fent-se amb la 1a posició final, després haver-se imposat també a la classificatòria. I en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs van assolir una victòria aclaparadora a la final per davant de C Rem Badalona, C Natació Badalona i CN Lloret, demostrant un cop més, el seu gran estat de forma, que estan en un molt bon moment de forma ja que a la classificatòria es van imposar també per molta diferència.

La propera regata es realitzarà el proper diumenge 31 de juliol a Flix (Ribera d’Ebre), a la que serà la quarta prova de les set que conformen la Lliga Catalana de Llaguts.

Imatge d'una tripulació cambrilenca en plena competició

Comenta aquest article