Informació general

Es produeixen dos petits incendis de matolls a diferents punts del municipi, un a l'A7 i l'altre a l'N-340

Per Redacció

Ahir dimarts es produir dos petits incendis de matolls a diferents punts de Cambrils. Ambdós van quedar controlats en poc temps gràcies a la intervenció de diferents dotacions dels bombers i col·laboració dels Mossos d'Esquadra

El primer incendi es va iniciar cap a les dues del migdia en uns terrenys a tocar de l'A7, poc abans de la sortida de la Cooperativa Agrícola, al punt quilomètric 1.144. El foc va afectar ambdós costats de l'A7, i es van cremar uns 400 metres d'un costat i uns 600 metres de l'altre. Al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar dues dotacions de bombers, una ambulància, una patrulla de la Policia Local i una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Uns 40 minuts després de l'avís el foc va quedar controlat.

Per altra banda, cap a les 19 hores de la tarda es va declara un nou foc, concretament en uns matolls de la cuneta de l'N-340 a l'alçada del supermercat Lidl. S'hi desplacen dues patrulles de la Policia Local i els bombers que en poc més de 20 minuts extingeixen el foc i es restableix la circulació en aquesta via. Tot i això, 20 minuts més tard l'incendi es torna a encendre al costat contrari de l'N-340, i es tornen a activar els dispositius per sufocar-lo.

Comenta aquest article