Societat

Es presenta la programació estival "Festa a la mar" amb un ampli ventall d'espectacles musicals, de dansa i de circ

Per Alexis Gómez

El regidor del departament de Festes - Lluís Abella- durant la roda de premsa 

Un any més, el departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils presenta la programació d'espectacles d'estiu anomenada "Festa a la mar", que té com a objectius l'entreteniment del públic assistent i donar a conèixer espectacles i concerts de petit format, tant d'artistes com de músics emergents. Espectacles i concerts que tindran lloc a diferents escenaris com el Parc del Pescador, el Parc del Pinaret o el passeig de les Palmeres i que volen fomentar i donar a conèixer amb més profunditat la cultura mediterrània.

El regidor del departament de Festes –Lluís Abella– comentava ahir, en la roda de premsa de presentació del programa, que "tots els espectacles van dirigits a tots els públics, tant a la gent de casa com també als visitants i turistes que passen l'estiu a Cambrils. L'objectiu és que els assistents passin una estona agradable i que tinguin un punt de trobada de referència aquest estiu amb alguns dels espectacles programats". De fet, el nom del programa –Festa a la mar–, té un doble significat. Per un costat, la festa al costat del mar i per altra banda, "fes-te a la mar", com endinsar-se a la mar a través dels concerts d'escenari de petit format.

Programa de concerts entre el 20 de juliol i el 19 d'agost

Els concerts estan programats entre els dies 20 de juliol i 19 d’agost. Tot i que els dies habituals de programació seran els dijous i els divendres a les 22 hores –amb algun diumenge–, l’inici del programa tindrà lloc avui dimecres 20 de juliol amb un espectacle itinerant pel passeig Marítim, a partir de les 22 hores, amb la Tandarica Orkestar, que presentarà el seu particular circ i música originaris dels Balcans.

A més, com a cantants i grups cambrilencs, el divendres 22 de juliol actuarà al Parc del Pinaret la cantant local, Susanna Bey, que presentarà el seu disc “Tomorrow”; el grup de rumba Papagayo amb la seva rumba despreocupada, que ho faran el 4 d'agost al passeig de les Palmeres i la ja consolidada companyia Traüt, amb el seu nou espectacle “Il Criceto” per tancar la programació d’aquest any, el dia 19 d'agost al passeig Marítim. A banda, a nivell musical també es comptarà amb el grup Sol i Serena el dia 21 de juliol; l'espectacle "Baufa&Sons" el dia 28 de juliol i la dansa de Nat Nus Dansa, el 29 de juliol. El 5 d'agost hi haurà cantada d'havaneres, el diumenge 7 sardanes i el dia 11 d'agost tindrà lloc l'espectacle "El món en un cafè". Els dies 12 i 18 d'agost serà el torn de "Solafasirc" i la performance "Salmaldon".

Quant a pressupost, el regidor de Festes va explicar que enguany s'ha reduït la xifra, passant dels 50.000 euros de l'any passat als 35.000 euros d'aquesta edició. No obstant això, segons va dir, es manté el nombre d'espectacles i d'activitats.

Comenta aquest article