Informació general

Mercè Dalmau i Robert Benaiges ocuparan dues de les vicepresidències del Consell Comarcal del Baix Camp

Per Redacció

Imatge del Ple del Consell Comarcal del passat 14 de juliol, amb Mercè Dalmau i Robert Benaiges ocupant les seves vicepresidències

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– ocuparà la vicepresidència primera del Consell Comarcal del Baix Camp mentre que l'excalcalde Robert Benaiges n'ocuparà la vicepresidència tercera, tal com es va aprovar en el ple celebrat el passat dijous 14 de juliol, on es va nomenar la nova organització de l'ens per al mandat 2011-2015 i també es van aprovar els diversos nomenaments dels òrgans de govern de la corporació i dels seus organismes dependents.

L'organigrama del Consell Comarcal del Baix Camp queda amb Joaquim Calatayud com a president; Mercè Dalmau com a vicepresidenta primera; Teresa Gomis com a vicepresidenta segona; l'exalcalde de Cambrils i actual regidor del PSC –Robert Benaiges– com a vicepresident tercer i Lídia Bargas que ocuparà la vicepresidència executiva territorial. Antoni Abelló serà el president de la Comissió Especial de Comptes. En la sessió plenària també es van repartir les diferents comissions informatives, els consells consultius, els consells supramunicipals i les conselleries de l'ens comarcal. També es va escollir Joan Emili Llauradó com a gerent de l'ens comarcal ens substitució del cambrilenc Carles Forment.

Sobre aquest nomenament, l'alcaldessa explicava a Revista Cambrils Diari Digital que és un fet important, "per la representativitat que té i perquè Cambrils és la segona població en nombre d'habitants del Baix Camp i també en volum d'activitat econòmica. És important que Cambrils pugui estar-hi representat amb aquesta vicepresidència primera".
D'altra banda, cal dir que el regidor cambrilenc de CiU Antonio Laguna ha estat nomenat com a president de Secomsa Cambrils.

Comenta aquest article