Esports

Cambrils, centre neuràlgic del món del fitness i de l'aeròbic durant tot el cap de setmana

Per Redacció

Un moment de les sessions del Playaeróbic, al passeig de les Palmeres

Al llarg d'aquest cap de setmana, Cambrils ha estat el centre neuràlgic del món del fitness i de l'aeròbic, acollint dos esdeveniments esportius molt consolidats i que reuneixen un gran nombre de participants. Per un costat, va organitzar-se la sisena edició de la convenció internacional de fitness i per altra banda, també va tenir lloc, el 9è circuit nacional de Playaeróbic.

180 professionals d'arreu del món a la convenció internacional de fitness

En la convenció internacional de fitness –Fitness Cambri 2011 International Convention– hi van participar més de 180 professionals d'aquest esport. La convenció es va iniciar el passat dilluns 11 de juliol i al llarg de tota la setmana, professionals arribats d'arreu de Catalunya, de la resta de l'Estat i d'arreu del món com França, Argentina, Itàlia, Suïssa, Andorra o Àustria, han pogut gaudir de nombroses activitats organitzades, tant al Palau Municipal d'Esports, al Casal Municipal de la Gent Gran –amb jornades teòriques–, al Parc del Pescador amb sessions d'spinning i finalment, al passeig de les Palmeres des de divendres fins ahir diumenge. De fet, molts professionals internacionals han format part de l'equip encarregat d'oferir les diferents sessions i masterclass de l'edició d'enguany.

9è circuit de Playaeróbic

Per altra banda, i de forma paral·lela, el passeig de les Palmeres també va ser l'escenari ahir diumenge al matí del 9è circuit nacional de Playaeróbic. Aquesta activitat, com cada any, va tenir un caire molt més popular i a partir de les 13 hores, en la sessió oberta, es va convidar el públic assistent a unir-se als balls i les coreografies. Gent de totes les edats, turistes i curiosos van poder fer una mica d'esport al costat del mar, seguint les indicacions dels professors d'aeròbic.

Comenta aquest article