Societat

Quatre colles bastoneres recorren els carrers del port en la 1a Trobada de Colles infantils de Cambrils

Per Jonathan Galán

Moment de l'últim ball de l'Escola de Bastoners de l'Orfeó Reusenc al Parc del Pescador

El Ball de Bastons de Cambrils va organitzar per primera vegada la Trobada de Colles Infantils de Ball de Bastons. Aquesta va fer-se el passat dissabte al matí pels carrers del port. Les colles participants van ser: el Ball de Bastons de Montblanc, el Ball de Bastonets de Torredembarra, l'Escola de Bastoners de l'Orfeó Reusenc i la colla infantil dels Bastoners de Cambrils.

El tret de sortida va ser passades les 11:30 hores, quan les quatre colles participants van sortir des de la plaça de Mossèn Joan Batalla i durant un hora, i recorrent diferents carrers del port cambrilenc, va arribar fins al Parc del Pescador. Un cop posicionats al voltant de la pèrgola del parc, el secretari del Ball de Bastons –Pere Martí– va agrair a les colles participants la seva assistència i va donar pas als parlaments de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau. Acte seguit conjuntament amb el regidor de Festes, Lluís Abella, es va fer l'entrega dels obsequis de records a un representant de cada colla.

Per acabar la trobada, les agrupacions bastoneres van fer dos balls de lluïment com a ballada final. Després d'això tots els participants es van dirigir fins al local d'entitats, situat al barri de l'Eixample, on es va oferir un piscolabis per a tothom.

Comenta aquest article