Alejandro Sánchez queda quart i Edgar Curto sisè en el campionat de Catalunya de ciclisme

Alejandro Sánchez en un moment de la cursa

El passat diumenge 10 de juliol es va disputar el campionat de Catalunya de ciclisme, a la localitat de Cunit. Els dos ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– hi van competir en les seves respectives categories. En la categoria de Sánchez, els corredors havien de realitzar 16 voltes a un circuit molt dur d'1,2 quilòmetres de distància. En la segona volta, en una de les corbes, una corredora va patir una caiguda que va afectar a la resta de corredors, excepte a dos d'ells, que van aprofitar el moment per atacar i treure uns metres d'avantatges. Quatre corredors, entre els quals hi havia el cambrilenc, van iniciar una persecució, però no es van posar d'acord en els relleus i els dos corredors del davant van aconseguir distanciar-se una mica més. Al final, el ciclista cambrilenc va disputar-se la tercera posició a l'esprint, tot i que finalment va quedar en quarta posició.

Per la seva part, en la categoria de l'Edgar Curto, els corredors havien de donar deu voltes al circuit. En les primeres voltes es va trencar el grup i tres ciclistes van marxar escapats. Per darrere es va formar un segon grup de quatre corredors entre els quals hi havia el cambrilenc. Finalment, es van mantenir aquestes posicions fins al final de al cursa, i Curto va entrar en 6a posició. La propera competició per als dos ciclistes cambrilencs serà el dia 24 de juliol a la localitat de Campredó.