Informació general

El Cambrils Unió CF fa balanç de la temporada 2010-2011 i presenta els canvis i propostes per a la propera

Per Berta Ruiz

Membres de la junta directiva moments abans de començar l'assemblea

Ahir al vespre al Centre Cultural, el Cambrils Unió CF va realitzar una assemblea informativa sobre la temporada 2010-2011 adreçada als pares i mares dels jugadors del club. En aquesta trobada –on hi van ser presents els membres de la junta i una quinzena de persones– es va fer un repàs de la memòria d'activitats d'enguany; es va donar compte de les estadístiques i els resultats dels equips del club; es va presentar la nova estructura esportiva per a la propera temporada i es van explicar els canvis aprovats per la Federació Catalana de Futbol en la seva darrera assemblea del 18 de juny. També es va proposar un increment de les quotes dels jugadors, una qüestió que segons ha explicat el president del club –Eduard Martí– va comptar amb el vistiplau de tots els presents. Encara però s'han d'acabar de tancar totes les xifres, així com arrodonir el pressupost final per a la temporada 2011-2012, uns números que hauran de ser aprovats per l'assemblea de socis que es farà aquest proper mes d'agost.

Estadístiques del club

Pel que fa a les estadístiques del club, el Cambrils Unió compta actualment amb 331 socis familiars i 331 socis infantils, 25 socis simpatitzants i 32 socis numeraris. Quant a esportistes, durant la temporada passada es va comptar amb un total de 394, repartits entre 331 jugadors de futbol base –en les categories P4 i P5, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils–, 28 jugadors amateurs i 25 jugadors veterans. A nivell de resultats, també es van repassar les diferents estadístiques assolides, on hi destaquen els campionats aconseguits per l'equip juvenil C i el benjamí C, mentre que el juvenil B està pendent d'una resolució per proclamar-se campió.

Activitats del club durant la temporada

D'altra banda, també es va fer un balanç de totes les activitats organitzades pel club al llarg d'aquest any. Segons ha comentat Martí, "fem moltes activitats i també és important que la gent se n'adoni". Així doncs, des del club es va organitzar un campus formatiu a l'estiu; un torneig en motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí; es van fer les presentacions oficials dels equips de base i del primer equip; es van fer activitats de perfeccionament individual; es va organitzar un nou torneig a l'entorn de la Festa Major de la Puríssima i es va muntar una estada esportiva en motiu de la setmana blanca. També es van fer tornejos per Setmana Santa i de final de temporada; el torneig de Futbol 7 Vila de Cambrils, el passat torneig de Sant Pere o un campus de tecnificació de porters, entre d'altres. El club també ha engegat diferents accions socials com el projecte "Regala'm el que més m'agrada" o "Apadrina un nen".

Nous projectes per a la propera temporada i nova estructura esportiva

D'altra banda, l'assemblea va servir per presentar els nous projectes que es posaran en marxa aquesta propera temporada: com la lliga sènior de F7 i la lliga regular de babies. També es van presentar els canvis en l'estructura esportiva: es crea una comissió esportiva que vetllarà pel bon funcionament esportiu del club i que estarà formada pels tècnics –director esportiu, coordinadors, administració tècnica– i dos membres de la junta directiva.

Comenta aquest article