Informació general

El moviment dels indignats de Sant Andreu de Barcelona inicia una ruta en bicicleta fins a Madrid i avui s'aturarà a Cambrils

Per Redacció

El moviment dels 'indignats' del barri de Sant Andreu de Barcelona ha decidit realitzar una ruta en bicicleta fins a Madrid amb l'objectiu d'anar recollint diferents opinions i propostes i portar-les fins a Madrid, on el proper 23 de juliol es realitzarà un acte col·lectiu on es reuniran diferents marxes d'indignats d'arreu de l'Estat. Ahir, 12 de juliol, es va iniciar aquest ruta en bicicleta que finalitzarà el dia 22 de juliol a la localitat madrilenya de Torrejón d'Ardoz. El grup de ciclistes està format per unes 20 o 30 persones.

Avui, 13 de juliol, la ruta farà l'etapa entre els municipis de Vilanova i la Geltrú i Cambrils, amb un recorregut de 64 quilòmetres. Cap al migdia arribaran a Cambrils i s'instal·laran durant tota la tarda a la plaça de Mossèn Joan Batalla, on informaran la ciutadania d'aquesta iniciativa. A les 20 hores del vespre es realitzarà una assemblea conjunta amb els 'indignats' cambrilencs i els de Sant Andreu. El grup de ciclistes passarà la nit a Cambrils i demà dijous sortiran des d'aquí i seguiran la seva ruta en direcció a Gandesa, en una etapa on completaran 66 quilòmetres més.

Comenta aquest article