Esports

Les patinadores Sheila Hurtado, Alba Muñoz i Paula Bonillo es classifiquen pel campionat de Catalunya de patinatge artístic

Per Redacció

Les patinadores cambrilenques amb les seves entrenadores a Amposta

El cap de setmana del 9 i 10 de juliol es va disputar a Amposta el campionat territorial aleví i infantil de patinatge artístic. En aquesta competició hi van participar tres patinadores del Club Patí Cambrils: Sheila Hurtado en la categoria aleví i Alba Muñoz i Paula Bonillo en la categoria infantil. Totes tres van aconseguir la seva classificació per competir en el campionat de Catalunya de la seva categoria.

En la jornada de dissabte, la patinadora Sheila Hurtado no va poder assolir els resultats esperats en la seva execució del disc curt perquè els nervis la van trair, però en l'execució del disc llarg que va fer el diumenge va tenir una molt bona actuació. Va aconseguir remuntar posicions fins obtenir la 6a plaça que la classificava per al campionat català en la categoria aleví que es disputarà els dies 1 i 2 d'octubre a la Seu d'Urgell. En la categoria infantil, Alba Muñoz va fer una bona execució del disc curt en la jornada de dissabte, tot i que en l'execució del disc llarg del diumenge va tenir algunes errades i finalment va aconseguir la 5a posició. Finalment, Paula Bonillo va executar correctament el disc curt i llarg i va obenir la 7a posició. Tant Muñoz com Bonillo van aconseguir la classificació per segon any consecutiu per participar al campionat de Catalunya infantil que se celebrarà a Girona els dies 30 i 31 de juliol.

Per altra banda, aquest proper cap de setmana, el Palau Municipal d'Esports de Cambrils acollirà el 2n Trofeu d'iniciació de patinatge artístic, on està previst que hi participin uns 200 patinadors de la demarcació de Tarragona.

Comenta aquest article