Informació general

La Comunitat de Propietaris del Polígon Belianes s'incorpora dins de la FECAM

Per Berta Ruiz

Un moment de la roda de premsa d'ahir al matí. D'esquerra a dreta: Salvador Colom, Llorenç Romera, Ignasi Recasens, Victorià Luque i Tomàs Sierra

La Comunitat de Propietaris del Polígon Belianes s'integra dins de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM). Ahir al matí tenia lloc una roda de premsa on es feia públic aquest acord, l'objectiu del qual és unir esforços dins de l'àmbit empresarial. Actualment la Comunitat de Propietaris del Polígon Belianes aglutina una cinquantena d'empreses.

El president de la FECAM –Ignasi Recasens– es mostrava satisfet de la nova incorporació i comentava que, "creiem que és un punt que reforça la nostra línia. La vocació de la FECAM és incloure totes les associacions empresarials locals i últimament hem tingut incorporacions d'altres associacions. Ens felicitem perquè el Polígon Belianes entra a formar part de la federació i com més associacions aglutinem més capacitat tindrem d'incidir en els aspectes locals i més propers que ens afecten".

Tot i que la Comunitat de Propietaris del Polígon Belianes s'incorpora ara a la FECAM, Recasens va recordar que en diferents ocasions han col·laborat i han engegat accions conjuntes. Va ser el cas de les al·legacions presentades per la FECAM al Pla urbanístic territorial del Camp de Tarragona en contra del desdoblament de la carretera de Montbrió al seu pas pel polígon. Recordem que el cost d'aquestes obres havia de ser sufragats pels propis propietaris, tot i que finalment, es va desestimar aquesta proposta. En aquest sentit, el vicepresident de la FECAM –Victorià Luque– va dir que fins aleshores el polígon estava paralitzat i que des de la federació  es va col·laborar a desbloquejar aquesta situació. Luque també va comentar que esperen que el desenvolupament del polígon es tiri endavant ben aviat, ja que la voluntat municipal hi és, tot i que han de ser els inversors els que tenen l'última paraula.

Per la seva part, el representant del polígon Belianes dins de la FECAM –Llorenç Romera– també es va mostrar satisfet d'entrar a formar part de la federació pel bé del sector.

Comenta aquest article