Informació general

Els Mossos d'Esquadra incrementen el patrullatge durant l'operació estiu

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cambrils

Els Mossos d'Esquadra han incrementat el patrullatge de proximitat a les zones turístiques de costa i muntanya durant la denominada operació estiu. Des de principis de juliol i fins a finals de setembre, es reforçarà la presència policial al carrer amb l'objectiu d'augmentar la percepció de seguretat i potenciar l'atenció personal, tal i com ha indicat el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya en una nota de premsa.

Durant aquest mesos, els Mossos d'Esquadra també ampliaran l'horari d'atenció a diverses oficines de denúncies des d'on es distribuiran consells de seguretat en diferents idiomes adreçats especialment als turistes per evitar que siguin víctimes de delictes. Amb aquesta nova mesura, s'intentarà reduir el temps d'espera a l'hora presentar una denúncia.

En l'operació estiu hi participen unitats territorials de Seguretat Ciutadana - uniformades i de paisà-, de l'Àrea de Recursos Operatius, de Trànsit i de Policia Administrativa i unitats especialitzades dels serveis centrals com el  tedax o serveis canins.

Comenta aquest article