Esports

Sis de les deu tripulacions dels Vent d'Estrop pugen al podi en la segona prova de la lliga catalana de llaguts a Torredembarra

Per Redacció

L'equip veterà femení en un moment de la competició

El passat diumenge 3 de juliol es va celebrar a Torredembarra, la segona prova de la lliga catalana de llaguts. Un cop més, el club cambrilenc va ser el club que va participar amb més tripulacions, un total de deu, presentant una tripulació en cadascuna de les categories possibles. La jornada va estar marcada pel mal estat de la mar que dificultava sobretot la sortida i l'entrada al camp de regates. Pel que fa als resultats, van tornar a ser molt satisfactoris ja que novament, sis de les deu tripulacions van fer podi i, tres d'elles, van ocupar-ne el lloc més alt.

Triomf de l'equip sènior femení

En categoria sènior femení, les vogadores van aconseguir la 1a posició final, en una final ajustadíssima i molt emocionant amb CN Bétulo A, superant-les per només 17 centèssimes, després d’haver assolit la primera posició amb autoritat a la crono per davant també de CN Bétulo A, CR Xon’s Empuriabrava i CR Santa Cristina.

Pel que fa a la categoria sènior masculí –al ser la categoria que tancava la jornada de regates–, el comitè de jutges va decidir anul·lar les finals i substituir-les per una prova cronometrada, degut a que no es podia garantir un camp de regates igual en tots els carrers degut a l’empitjorament de la mar. Així doncs, la tripulació sènior masculí A, va aconseguir la 5a posició final, després de classificar-se per la final, en 6a posició, i aconseguint després el millor tercer temps, permetent escalar una posició fins a la 5a posició final. Pel que fa a la tripulació Cambrils B, emmarcada a la 2a divisió, va classificar-se una meritòria 4a posició a la prova cronometrada, fet que els va permetre mantenir aquesta posició a la segona prova.

Pel que fa a la categoria veterà femení, les cambrilenques van assolir la 3a posició final, per davant de CR Arenys, sent superades per AVBM Torredembarra i Club Natació Badalona. Els veterans masculins, per la seva part, van aconseguir una meritòria 3a posició, per davant de CR Pescadors, i per darrera de CR Arenys i AVBM Torredembarra, després d’ haver aconseguit la mateixa classificació a la prova cronometrada.

Molts bons resultats en les categories inferiors

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van seguir la mateixa tònica, confirmant que estan treballant dur per poder aconseguir uns bons resultats durant la temporada: en la categoria infantil, en aquesta ocasió, no van poder passar de la 4a posició final, per darrere de CN Flix A, CR Pescadors i CN Flix B. En cadet femení, les cambrilenques es van mostrar intractables i es van imposar amb força claredat a CR Santa Cristina i CN Flix. En cadet masculí, en aquesta ocasió, i degut a les moltes baixes de vogadors habituals, només van fer la 5a posició a la prova cronometrada, quedant fora de la final.

Finalment, en la categoria juvenil femení, van fer-se amb la 3a posició, per darrera de CR Xon’s Empuriabrava i AVBM Torredembarra, després d’haver assolit la 2a posició a la crono. I en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs van assolir una victòria aclaparadora a la final per davant de CN Badalona, C Rem Badalona i CN Flix, demostrant que estan en un molt bon moment de forma.

La propera regata es realitzarà el proper diumenge 17 de juliol a Lloret de Mar (La Selva), i serà la tercera prova de les set que conformen la Lliga Catalana de Llaguts.

Un altre moment de la competició a Torredembarra

Comenta aquest article