Esports

El circuit urbà del Nou Cambrils acull una prova ciclista de la Copa Catalana de Carretera

Per Redacció

Un moment de la cursa dels sèniors i màster 30 d'aquest passat diumenge, al circuit urbà de Cambrils

Cambrils va acollir, aquest passat diumenge al matí, una prova de la Copa Catalana de Carretera. Per segon any consecutiu i amb el nom de Trofeu Ajuntament de Cambrils, la nostra vila va ser l'escenari d'aquesta prova ciclista que va acollir al voltant dels 250 ciclistes repartits en les diferents categories. El circuit urbà, d'1,5 quilòmetres de recorregut, discorria per diferents carrers del barri del Nou Cambrils i una part de l'avinguda d'Adelaida. La línia de meta estava situada just a dalt de la pujada que forma el carrer de Salvador Espriu.
En total es van disputar 6 curses, iniciant la competició la categoria la categoria sènior i màster 30 que van donar 30 voltes al circuit. Després van seguir les proves de prebenjamins i benjamins, principiants, alevins, infantils de primer any i infantils de segon any. Cal dir que, pel que fa a la participació, hi havia corredors provinents de diferents clubs de Catalunya així com d'Aragó, Castelló i Albacete.

Tercera posició per a Edgar Curto

Un dels al·licients de la jornada ciclista era veure els dos joves cambrilencs que des de fa uns quants anys, venen competint en aquesta disciplina esportiva. Edgar Curto, que corre en la categoria aleví de segon any, va sortir en la quarta cursa del matí. En la seva categoria s'havien de donar 5 voltes al circuit. A la primera volta, l'Edgar i un company del seu equip ja s'havien escapat del grup però a la segona volta van ser atrapats per dos corredors més que ja van anar junts tots quatre fins el final de la cursa. A falta de mitja volta pel final, Edgar Curto es va escapar del grupet però va ser atrapat pels altres tres corredors i va acabar en quart lloc. Com que entres els tres primers hi havia una xiqueta i la categoria femenina tenen classificació a part, Edgar Curto va ser el tercer classificat de la seva categoria.

Quarta posició per a Àlex Sánchez

L'altre cambrilenc participant, l'Àlex Sánchez, va sortir en la cinquena cursa del matí, en la categoria d'infantil. En aquesta categoria es van donar 10 voltes al circuit. Els atacs dels corredors ja es van produir des de la mateixa sortida de la cursa tot i que en la primera volta van ser neutralitzats. A la segona volta i a la pujada prop de la línia d'arribada van continuar de nou els atacs i quatre corredors van aconseguir marcar una distància respecte la resta del grup, entre els quals hi havia Àlex Sánchez. Els quatre escapats van seguir durant dues voltes més fins que el cambrilenc, en una mala entrada en un tomb, va quedar despenjat dels altres tres corredors i va ser absorbit pel grup. Els tres destacats van agafar molt avantatge i Àlex Sánchez va ser quart guanyant l'esprint del grup en el que anava.

Comenta aquest article