Esports

Cambrils acull la tercera edició del campionat internacional de lluita de braços

Per Berta Ruiz

La 3a edició del campionat va aplegar un bon nombre de curiosos a la platja del Regueral

Cambrils va acollir aquest passat dissabte la 3a edició del campionat internacional de lluita de braços Versus International Armsport. La platja del Regueral va ser l'escenari escollit per celebrar aquesta espectacular competició de força que va aixecar una enorme expectació entre el públic. El torneig va comptar amb participants arribats d'arreu de l'Estat així com d'altres països com Bulgària, Geòrgia, Ucraïna, Romania o Lituània.

L'actual campió del món i d'Europa en la categoria de menys de 100 quilos, Krasimir Kostadinof, es va proclamar campió absolut de la competició, mentre que per darrere d'ell van quedar Rumen Draganof i Igor Kurnesof en tercera posició. Cal destacar que el torneig es va dividir entre competidors dretans amb un total de 60 inscrits i competidors esquerrans on hi van participar 42. En cadascuna de les dues modalitats, els competidors es van anar enfrontant segons el seu pes. Així doncs els resultats entre els esquerrans de -65kg van quedar de la següent manera: Ivan Portela, José Luis Pérez i José Arévalo; -75 kg: Hristov Delizhanov, Bienvenido Alonso i José Arévalo; -85kg: Jaba Getiasvilli, Juan Pedro Garcia i Richard Arroyo; -95kg: Krasimir Kostadinov, Jaba Getiasvilli i Igor Kurnesof i en la categoria de +95 kg: Rumen Draganof, Marco Rodríguez i Roman Gonsorsky.

Els resultats dels dretans van quedar així: en -65kg: Ivan Portela, José Luis Pérez i Camilo Vega; -75kg: Hristov Delizhanov, José Arévalo i Lorenzo Villar; -85kg: Jaba Getiasvilli, Richard Alonso i Pedro Gamon; -95kg: Krasimir Kostadinov, Igor Kurnesof i Mijair Sabao; mentre que en la categoria de +95kg: Krasimir Kostadinov va ser primer, Rumen Draganof va ser segon i Marco Rodríguez va ser tercer. En la categoria júnior les tres primeres posicions van quedar de la següent manera: Gratian Moid, Jonathan Monasterio i Albert Agut.

El torneig va ser organitzat per Manuel Rubio i Josep Saladie.

Un moment de la competició entre dos participants

Comenta aquest article