Esports

La platja del Regueral, escenari de la primera prova del campionat de Catalunya de volei platja

Per Berta Ruiz

Un moment d'un dels partits de volei a la platja del Regueral

La platja del Regueral de Cambrils ha estat l'escenari aquest cap de setmana de la primera prova Open del Beach Volley Tour 2011- Campionat de Catalunya, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol i l'Institut Municipal de l'Esport de Cambrils (IMEC). Per tercer any consecutiu, la platja cambrilenca ha acollit una prova d'aquest campionat, amb la presència de les millors parelles catalanes del moment.

Durant els dos dies hi van participar un total de 24 parelles en la categoria sènior masculí, 24 parelles en la categoria sènior femení i 12 parelles més en la categoria sub19 femení, procedents d'arreu de Catalunya, València i l'Aragó. En la categoria masculina, el triomf va ser per a la parella formada per Yamil Yanes (cubà resident a Barcelona) i Joan Rosell (Sitges), tres vegades olímpics. En segon lloc van quedar Agustí Comea i Sergi Martín, mentre que Àlex Fumes i Joan Soler van completar el podi en tercera posició. En la categoria sènior femení, la primera posició va ser per a la parella formada per Maria Garcia i Carla Martínez de Barcelona, seguides d'Ester Sanz i Sílvia Chanzà de València i en tercera posició van quedar Virginia Carmona i Rebeca Fernàndez. La classificació en la categoria sub19 femení va quedar encapçalada per Claudia Martínez de Barcelona i Júlia Bonet de Lleida, mentre que en segona posició van quedar Sandra Campo i Mireia Orozco. La parella formada per Maite Meca i Paula Mascón van completar el podi.

A banda dels partits de volei platja, també es van disputar diferents partits de futvolei, un esport que combina el futbol i el voleibol.

També es van disputar partits de futvolei

Comenta aquest article