Esports

Set de les deu tripulacions dels Vent d'Estrop pugen al podi en la primera regata de la lliga catalana de llaguts

Per Redacció

Una de les tripulacions cambrilenques a punt de prendre la sortida d'una prova

Aquest passat diumenge 19 de juny es va celebrar a Blanes (La Selva) la primera de les sis proves que conformen la Lliga Catalana de Llaguts. Com ja ve sent habitual, el club cambrilenc va ser el club que va participar amb més tripulacions, un total de deu, i participant en totes les categories possibles. Els resultats van ser molt satisfactoris, donat que set de les deu tripulacions van aconseguir ocupar places de podi, demostrant els resultats dels entrenaments realitzats durant la pretemporada.

En categoria sènior femení, les cambrilenques van aconseguir classificar-se en 1a posició a la prova cronometrada, i un cop a la final, van assolir la 1a posició final, superant amb autoritat a CR Xon’s Empuriabrava, CR Santa Cristina i CN Flix. En categoria sènior masculí, la tripulació Cambrils A, que participa a la 1a divisió, després del 6 millor temps a la classificatòria, va classificar-se en 5a posició final, a l’imposar-se amb claredat a la Final B a CR Pescadors, AE Xino-Xano i CN Flix.
Per la seva part, la tripulació Cambrils B, a la 2a divisió, no va poder classificar-se per a la Final A, i per tant, es va quedar amb la mateixa posició que en la prova cronometrada, 5a posició.

Pel que fa a la categoria veterà femení, les cambrilenques van assolir la 2a posició a la classificatòria, però un cop a la final A, van assolir la 3a posició final, per darrera de AVBM Torredembarra i C Natació Badalona. Els veterans masculins, per la seva part, van aconseguir una meritòria 2a posició, per davant de AVBM Torredembarra i  C Natació Badalona, només superats per CR Arenys, després d’haver assolit el tercer millor temps a la tanda classificatòria.

Bons resultats a les categories inferiors del club

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van seguir la mateixa tònica, confirmant que hi ha una bona base i que els resultats del treball que s’està duent amb la canalla està començant a donar els seus fruits. En categoria infantil, en final directa, van aconseguir entrar en 4a posició per darrera de CR Pescadors, CN Flix A i CN Flix B. En cadet femení, les cambrilenques van entrar en 2a posició final per davant de CN Flix i CR Empuriabrava i a menys d’un segon de les guanyadores, CR Santa Cristina.

En cadet masculí, després d’haver-se classificat per a la final, van imposar-se amb claredat a C Natació Badalona, CR Santa Cristina i R Palamós. En la categoria juvenil femení, van fer-se amb la 2a posició final per darrera de CR Empuriabrava, i superant a CN Flix i AVBM Torredembarra, després d’haver aconseguit també la 2a posició a la tanda classificatòria.

Finalment, en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs també van aconseguir la 2a posició final per darrera de C Natació Badalona, i superant amb autoritat a CR Pescadors i CR Badalona.

La propera prova de la Lliga Catalana de Llagut es realitzarà el dia 2 de juliol a Torredembarra (Tarragonès) en la que els Vogadors de Cambrils esperen continuar la bona línia de treball encetada aquesta temporada.

Un moment de les regates

La primera regata de la lliga catalana de llaguts s'ha fet a Blanes

Comenta aquest article