Informació general

Els indignats cambrilencs assistiran a la manifestació de Tarragona del proper diumenge

Per Jonathan Galán

Moment de l'inici de l'assemblea d'ahir al vespre, a la plaça d'Aragó

L'assemblea d'indignats es va tornar a reunir aquest dijous al vespre i va reunir més d'una seixantena de persones a la plaça d'Aragó. De moment se segueix sense un consens per a posar un nou nom així que es manté la denominació de "Indignats Cambrils".

El primer punt del dia de l'assemblea d'ahir va ser la votació de si s'acceptaven els partits polítics o persones dels partits al facebook. El consens va ser majoritari i es va determinar que no s'acceptarien partits però sí els seus representants com a títol personal. Seguint en el debat d'aquesta línia també van determinar que tot suport és bo pel moviment, sobretot en coses puntuals com poden ser les manifestacions, però que ells han de seguir en la seva línia.

Seguint amb l'orde del dia es va informar als assistents de la manifestació del dia 18 a Reus i del dia 19 a Tarragona conjunta amb altres països sobre l'anomenat "pacte de l'Euro". Es va procedir a informar als presents de les conseqüències d'aquest pacte que farà que la jubilació depengui de l'esperança de vida però el més important, que el sou depengui de la competitivitat. Es va acordar que des del moviment de Cambrils hi hauria una representació a la manifestació de Tarragona el dia 19 a les 19:00.

Després es va parlar de les propostes que s'havien recollit en la bústia que disposa l'assemblea. Va quedar clar que totes les propostes les penjarien al blog i que, posteriorment, es passarien per l'assemblea en un ordre depenent dels vots que tinguin. Va ser una voluntat dels assistents que totes les coses passessin per assemblea i no es quedessin només a internet.

Un altre tema va ser quan es va comentar el fet succeït el passat dissabte abans del ple d'Investidura. Tal i com informava el passat dimarts Revista Cambrils Diari Digital, un dels anomenats indignats va ser interceptat per la policia abans d'entrar al ple per dur una samarreta blanca lligada a la bandolera amb consignes pintades. Acte i seguit se'l va portar a les dependències de la Policia Local on se li va requisar i se li va donar un rebut. L'argument jurídic és que es prohibeixen fer manifestacions públiques a l'Ajuntament. Els indignats, després de conèixer el cas, varen concloure que a partir del testimoni de l'involucrat, es prepararia un comunicat que es distribuiria als mitjans de comunicació i altres mitjans on line.

Una de les últimes coses que es va fer a la nit va ser un torn de megàfon obert per tal de que els assistents poguessin dir la seva sobre els fets ocorreguts el passat dimecres al voltant del Parlament de Catalunya. Després d'aquest torn d'opinions,es va aixecar l'assemblea.

Comenta aquest article