Informació general

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Cambrils i les Noves Generacions de Cambrils emeten un comunicat conjunt de rebuig als fets succeïts al Parlament

Per Redacció

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Cambrils (JNC) i les Noves Generacions del PP de Cambrils (NNGG) han emès un comunicat conjunt per rebutjar els fets succeïts el passat dimecres 15 de juny al matí al Parlament de Catalunya.

Aquest comunicat de premsa d'ambdues organitzacions diu el següent: "volem rebutjar la violència, la coacció, l'intent de bloquejar la sessió del ple del Parlament per part del moviment del 15M. No podem entendre les agressions, els insults, les pintades als diputats del Parlament –els representants del poble de Catalunya– que van ser elegits democràticament a les eleccions del 28 de novembre. No podem acceptar de cap de les maneres que res ni ningú pugui alterar una sessió del Parlament de Catalunya, un parlament democràtic. Com a organitzacions polítiques juvenils ens desmarquen en la totalitat de tots aquests fets, i els condemnem".

D'altra banda, en el comunicat també s'agraeix a tot el personal que va fer possible que la sessió del Parlament pogués començar a les 10 del matí, tal hi com estava previst, i als cossos i forces de seguretat que van assegurar la integritat de tota aquella persona que havia d’accedir dins del Parlament. "Creiem, que la major forma de protesta que té el ciutadà –i els joves en concret– és mitjançant l’exercici democràtic, anant a les urnes, donant la teva opinió en forma de vot tot manifestant pacíficament les seves desafeccions", puntualitza el comunicat.

Col·laboració per a la joventut de Cambrils

En el comunicat, les dues organitzacions polítiques juvenils manifesten que, "treballarem conjuntament amb el nou govern de l’Ajuntament de Cambrils, tot fent crítiques constructives per a què els joves cambrilencs estiguem sempre presents en la vida política municipal. Estem obert a tots els joves de Cambrils, per fer de pont entre ells i el govern, per fer arribar propostes, queixes, suggeriments de tot aquell que vulgui participar en la vida d’aquest poble, Cambrils, i estarem al corrent de totes les decisions que es prenguin vers la joventut de Cambrils, per així transmetre-ho i fer-ho arribar a tothom".

Comenta aquest article