Camp

L'Estació Nàutica Costa Daurada organitza aquest diumenge una nova edició de la Festa del Mar, a l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Durant la jornada de diumenge es podran realitzar tot tipus d'activitats aquàtiques

La platja de l’Arenal, de l’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest diumenge una nova edició de la Festa del Mar que cada any organitza l’Estació Nàutica de la Costa Daurada Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja i Vandellòs/l'Hospitalet de l'Infant. Tothom que participi en aquesta jornada de portes obertes de l’Estació Nàutica podrà gaudir de nombroses activitats relacionades amb la pràctica dels esports nàutics i la platja, per un únic preu de 5 euros.

La Festa del Mar se celebra cada any a tota la xarxa d’estacions nàutiques de l’estat espanyol, per tal de donar a conèixer l’ample ventall de possibilitats relacionades amb la mar a cadascuna d’aquestes estacions. En aquesta ocasió, a l’Hospitalet de l’Infant, s’han programat diferents activitats a l’arena com tennis-platja, volei-platja, futbol-platja, etc, així com la pràctica d’esports nàutics com el caiac de mar, windsurf, kitesurf, batejos de submarinisme, navegació amb hobbie-cat, banana, etc. L’objectiu d’aquesta jornada és també atraure tot tipus de públic, raó per la qual, hi haurà també un servei de ludoteca infantil per als més petits.

La Festa del Mar de l’Estació Nàutica Costa Daurada l’organitzen la pròpia Estació Nàutica, així com les àrees d’esports dels ajuntaments i els patronats de turisme dels ajuntaments de Vandellòs-l’Hospitalet i Mont-roig del Camp-Miami Platja. En aquesta ocasió, els organitzadors preveuen una participació de més de tres-centes persones.

Comenta aquest article