Cultura

El Centre Cultural clou els seus tallers i activitats amb una festa de final de curs

Per Redacció

Un moment de l'exhibició de ball country, ahir al vespre a la sala d'actes del Centre Cultural

El Centre Cultural va oferir ahir una Jornada de portes obertes durant tot el dia, i també es va celebrar de la festa de final de curs 2010-2011, a la tarda, per mostrar la feina feta en els diferents tallers durant tot el curs. A partir de les set de la tarda es va iniciar la festa amb una de les novetats d'enguany: la ludoteca itinerant. Aquesta proposta va desplegar jocs de tota mena per a totes les edats: jocs d'enginy, jocs del món i d'altres jocs cooperatius que es van poder gaudir al pati del primer pis del Centre.

Exposició dels treballs artístics

Després, cap a les vuit del vespre, es va fer la inauguració de l'exposició dels treballs dels alumnes dels tallers artístics, una mostra que es podrà visitar a la Sala Àmbits fins el proper 9 de juliol. Els alumnes de pintura i dibuix van presentar les seves obres realitzades al llarg d'aquest curs. Un curs que s'imparteix des de l'any 2004 i que actualment compta amb 23 alumnes, que segueixen les classes de Laura Álvarez. A l'exposició hi ha dibuixos al carbonet, amb tinta xinesa, aquarel·la, pintures acríliques i a l'oli sobre paper o sobre tela. La temàtica de les obres es molt variada amb tècniques basades en l'observació de fotos o la interpretació d'alguna obra de pintors. A més, també hi ha una petita representació de les pintures i manualitats realitzades per l'Associació Cultural de Dones l'Alba i del taller de plàstica i anglès per a nens, impartit per la mateixa Laura Álvarez.
A continuació i per cloure la vetllada, tenir lloc una exhibició de balls del món amb els alumnes dels cursos de tango, salsa, dansa oriental i country.

485 inscrits i 43 cursos i tallers

Durant el curs 2010-2011 s'han inscrit 485 persones en els 43 cursos i tallers organitzats al Centre Cultural. L'any 2010, el Centre Cultural va tenir un total de 87.662 usuaris en les 562 activitats que va acollir, juntament amb el Servei Local de Català, l'Escola d'Adults, la UNED, les sales d'exposicions, les reunions de les entitats i una gran varietat d'actes que van fer-se a la sala d'actes. També es van atendre fins a 4.319 consultes al llarg dels 286 dies que va estar obert al públic. Aquest equipament municipal ha superat ja la xifra dels 600.000 usuaris des de que va obrir les seves portes el novembre de 2002.

Comenta aquest article