Informació general

Cambrils s’adhereix a una campanya per promocionar els comerços dels nuclis antics amb plans de barris

Per Redacció

Tant el Mercat Municipal de la Vila com l'Associació Vilacentre participen en aquesta campanya

L’Oficina del Pla de Barris del Barri Antic de Cambrils s’ha sumat a la campanya de sorteig de bosses de la compra “Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir”, una acció conjunta de municipis que tenen nucli antic amb Pla de Barris. L'acció compta amb la participació dels ajuntaments de Barcelona, Besalú, El Vendrell, La Bisbal d’Empordà, Lleida, Roses, Solsona, Tarragona i Cambrils.

Aquesta campanya té com a finalitat la dinamització comercial, fomentant el comerç de proximitat i donant major rellevància als barris antics dels municipis, creant d’aquesta manera una marca pròpia de qualitat dels barris antics. És la primera experiència conjunta que es porta a terme per tal de crear una marca de Nuclis Antics de Catalunya i potenciar la idea de comerç de proximitat i de qualitat.

Sorteig de bosses de la compra amb premis de VilaCentre i el Mercat Municipal

La campanya de bosses de la compra és fruit del treball que va arrencar l’any 2009 a Vic, quan es va constituir la Comissió de Comerç dins la Subxarxa de Nuclis Antics. Té uns objectius comuns de dinamitzar el teixit comercial dels nuclis antics i recuperar la centralitat i la referència del comerç de proximitat, però cada municipi ho desenvolupa d’una manera diferent.  

A Cambrils se sortejaran 15 bosses de la compra amb rodes amb premis aportats per l’Associació de Comerciants VilaCentre i els paradistes del Mercat Municipal. A partir del 15 de juny i fins el proper 15 de juliol els comerços adherits repartiran butlletes de participació, que podran ser dipositades en una urna per tal d’entrar en el sorteig de les bosses. El dia 15 de juliol es farà un esmorzar a la Plaça d’Espanya i es portarà a terme el sorteig final.

Comenta aquest article