L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils acaba en la 15a posició del campionat d'Espanya J80

Un moment de la competició disputada el passat cap de setmana a Santander

Aquest cap de setmana es va disputar a Santander el campionat d'Espanya de J80, on hi van participar un total de 45 tripulacions d'Astúries, Cantàbria, el País Basc, Múrcia, les Illes Balears, Galícia i Catalunya. La competició va ser força deslluïda per la falta de vent, i només quatre de les nou proves programades es van poder disputar. Finalment, la flota càntabra va endur-se la victòria.

L'embarcació Turismo do Algarve, representant del Club Nàutic Cambrils, i patronejat per Gustavo Martínez Doreste i el medallista olímpic Hugo Rocha, no va poder complir amb les previsions de finalitzar entre els primers llocs de la classificació. Després de tres hores esperant a l'aigua, Turismo do Algarve va ser desqualificat durant la disputa de la darrera jornada del diumenge, i finalment va quedar en 15a posició. "Per a nosaltres ha estat un campionat negatiu, perquè no hem aconseguit lluitar per les primeres posicions tal i com esperàvem. Marxem amb un mal sabor de boca, perquè sabíem que ho podíem fer millor. Tot i això, ho tornarem a intentar en les properes regates del circuit J80 amb més ganes i motivació", va dir el cambrilenc Fabián Escudé.

D'altra banda, cal destacar que durant la jornada del divendres, l'embarcació del Club Nàutic Cambrils va acabar en la vuitena posició, mentre que el dissabte va remuntar fins a la sisena posició. L'Alnitak, l'altre representant del Club Nàutic Cambrils, va finalitzar el campionat en la 32a posició.

El campionat d'Espanya forma part del programa de regates J80 del Club Nàutic Cambrils i de preparació per a la seva possible participació en el mundial de J80 que es disputarà entre els dies 3 i 8 de juliol a Copenhague (Dinamarca).