Informació general

L'àrea de Mobilitat tanca l'aparcament municipal del Sindicat per l'escassa entrada de vehicles

Per Berta Ruiz

Aspecte de l'aparcament del Sindicat tancat al públic

Menys d'un any després de la seva posada en funcionament, l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils ha decidit tancar al públic l'aparcament soterrani municipal construït en un dels edificis de la zona de l'antiga Cooperativa Agrícola, concretament situat al carrer de l'Oli. Els motius d'aquest tancament es deuen a la manca d'ús d'aquest espai i a l'escassa entrada de vehicles al llarg del dia, segons ha manifestat la regidora de Mobilitat en funcions –Laura Forcadell– a Revista Cambrils Diari Digital. En aquest sentit, Forcadell ha explicat que l'aparcament es tanca "perquè no s'utilitza, perquè té unes despeses fixes que són molt elevades i perquè només hi entren d'un a cinc cotxes diaris". Cal destacar que de les tres plantes d'aparcament soterrani, la segona és de propietat municipal i compta amb una capacitat de 125 vehicles i 21 motos i està sota la gestió de l'empresa municipal Aparcam. Les altres dues són de propietat privada.

Ofertes de les places com a lloguer

Al llarg d'aquest any, segons ha dit Forcadell, en diverses ocasions s'ha fet difusió d'aquest espai entre els usuaris potencials com els clients de les botigues de la vila, del Mercat Municipal o entre els pares dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Tot i els esforços, l'aparcament no ha assolit el rendiment esperat i per això s'ha pres aquesta decisió. No obstant això, la regidora de Mobilitat en funcions, ha informat que a partir d'ara s'oferiran totes aquestes places com a lloguer, ja que "són les úniques que tenen demanda. Això és el que hem detectat. Qualsevol persona que estigui interessada en una plaça de lloguer de dia o lloguer de nit ho podrà fer a uns preus molt tous, a través d'Aparcam".

Recordem que aquest aparcament soterrani municipal es va obrir al públic el 7 de setembre de 2010, coincidint amb l'inici del curs escolar, tot i que l'obertura d'aquests nous carrers va fer-se el dia 19 de maig de 2010. Aleshores, durant les primeres setmanes ja es va obrir de manera gratuïta durant tot el dia, i posteriorment també es va decidir que les dues primeres hores d'estacionament també fossin gratuïtes.

Comenta aquest article