Jordi Moretó del Cambrils Grup les Barques queda onzè en la Marxa dels Dips

Imatge de Jordi Moretó del Cambrils Grup Les Barques

El passat dissabte 21 de maig, el cambrilenc Jordi Moretó del Cambrils Grup les Barques va quedar onzè en la Marxa dels Dips, una cursa de muntanya de 55 quilòmetres i gairebé 7.000 metres de desnivell acumulat. Moretó va completar la prova amb un temps de 10 hores i 35 minuts.

La sortida va ser a les 6 hores del matí des de la localitat de Pratdip i els corredors havien de donar una volta a tres circuits marcats: un primer circuit de 8,5 quilòmetres, que donava el tomb a la "Cabrafiga"; una segona volta de 14 quilòmetres que pujava i crestejava la serra de Llaberia i una tercera volta de 34 quilòmetres que portava els corredors des de Pratdip a l'Ermita de Santa Marina, a Vandellòs, continuant pel poble Llaberia i fins el Portell de Llaberia per acabar passant per la font del Bullidor, voltejant el cavall Bernat i tornada a Pratdip.

La marxa va tenir una duresa que va sorprendre a la majoria de corredors, i molts d'ells no van completar el recorregut. Els primers corredors van trigar més de 9 hores, fet que demostra la duresa de la prova. Amb aquests curses prepara l'equip els propers raids entre els quals hi ha la propera cita de la copa catalana els propers dies 4 i 5 de juny amb el Raid Txacal Extrem.