Esports

El Cambrils Unió cau derrotat i certifica el seu descens de categoria

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat entre el FC Cambrils i l'Aldeana

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 3 - Aldeana 2

Victòria del FC Cambrils en un partit intrascendent, ja que el Cambrils està situat en zona tranquil·la de la classificació, mentre que l'Aldeana ja estava descendit de categoria. Tot i això, a l'equip cambrilenc li va tocar remuntar el marcador per partida doble, quan en el minut 9 de joc, l'Aldeana s'avançava en el marcador. En el 35 Andreu aconseguia l'empat, i només un minut després de l'empat del Cambrils, els visitants tornaven a marcar, i amb el resultat d'1 a 2 s'arribava al descans. En la represa, Eze posava novament la igualada, mentre que en el minut 79, arribava del definitiu del Cambrils a càrrec d'Ivan.
El proper i darrer partit de la temporada pel Cambrils serà al camp de l'Ampolla.

Alcanar 4 - Cambrils Unió 1

Amb aquesta derrota al camp de l'Alcanar, el Cambrils Unió certificar el descens de categoria a falta d'un partit per al final de la lliga. Contra l'Alcanar, tercer classificat de la lliga, l'equip cambrilenc no va tenir gaires opcions, quan a la mitja hora de partit ja perdia per 2 a 0. En el minut 39, Jacob marcava pel Cambrils Unió, però uns minuts després els locals tornaven a colpejar amb un nou gol. Amb el resultat de 3 a 1 es va marxar al descans, i en el minut 77 de la segona part, l'equip local va fer el seu quart i definitiu gol.
En la propera i última jornada, el Cambrils Unió rebrà a casa el Jesús Catalònia.

Tercera Territorial

Salou B 8 - Vilafortuny 3

Contundent derrota del Vilafortuny  al camp del Salou B, en un partit intrascendent per a l'equip cambrilenc ja que no tenia cap opció d'ascens. En la primera part, els locals van marcar tres gols, mentre que abans del descans, Reca feia el primer per al Vilafortuny. En la represa va caure un nou gol dels salouencs que posava el 4 a 1, mentre que Àlex feia el segon del Vilafortuny (4 a 2). A partir d'aquell moment, el Vilafortuny es va relaxar molt més i fruit d'això van anar caient els gols del Salou, quatre més. El jugador del Vilafortuny, Reca, marcava el definitiu 8 a 3. Aquest va ser el darrer partit del Vilafortuny aquesta temporada ja que la propera jornada no jugarà.
Per altra banda, el Marina va descansar aquest cap de setmana i el proper rebrà a casa el Vallmoll, en el darrer partit de la competició.

Bàsquet

CB Cambrils 51 - CB La Palma "A" 55

Derrota de l'equip sènior A davant del CB La Palma en el partit de tornada del play off d'ascens a Segona Catalana. L'equip cambrilenc, que havia guanyat a la pista de La Palma per 12 punts de diferència (51 a 63), es va dedicar a especular amb el resultat i a administrar la seva renda en un partit que va ser força irregular. Finalment, el bàsquet average va afavorir el Cambrils, que va aconseguir la classificació per a la següent eliminatòria. Ara mateix, el CB Cambrils està situat en el bloc d'entre el 9è i el 12è classificat, i el proper enfrontament hauria de ser contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, però la disputa d'aquest partit encara és una incògnita segons ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital, el president del CBC, Joan Just. La federació s'ha de reunir aquesta setmana per decidir si s'han de disputar aquests enfrontaments o bé, els equips enquadrats entre el 9è i el 12è lloc pugen directament a Segona Catalana. Si es pren la decisió de que s'ha de jugar aquesta eliminatòria, el partit d'anada s'hauria de disputar aquest proper dissabte. El handicap pel Cambrils és que no disposa de pista al Palau Municipal d'Esports i per tant, o bé, hauria de jugar primer a terres gironines o hauria de buscar una pista alternativa a alguna població propera com Reus o Salou.

Hoquei

CP Masquefa 3 - Cambrils CH 5

Dimecres passat en un partit avançat a la jornada del cap de setmana, el Cambrils C.H. va donar un pas de gegant a l’aconseguir una important victòria a la pista del Maquefa.
El partit no podia començar millor pels interessos dels homes d’Oscar Olea, quan Miki Castel, avançava als cambrilencs per partida doble en els primers minuts. El primer gol va arribar al minut 4 de joc (0-1), i el segon al minut 10 (0-2). Amb aquest resultat tan favorable els cambrilencs afrontaven els minuts següents amb un cert optimisme, però una resposta ràpida dels locals va tornar als cambrilencs a la realitat (1-2).
Si el Cambrils volia aconseguir la victòria se l’havia de guanyar. Un gol de Jordi Mirado a minut 14 tornava a deixar la diferència de dos gols al marcador, però el Masquefa no ho posaria fàcil.
Abans d’arribar-se al descans els locals van prémer l’accelerador, i en pocs minuts van neutralitzar la diferència. Al minut 15 el Masquefa feia el 2-3, i tres minuts més tard aconseguien la igualada, i tot tornava a començar (3-3), resultat amb que es va arribar al descans.
El partit començava de nou, i la feina feta a la primera part no havia servit per deixar el partit sentenciat, però un gol de Jaume Altes al minut 3 de la represa donava un respir als cambrilencs per encarar tota la segona part.
Els minuts passaven i les jugades s’anaven succeint a una i altra porteria, però sense èxit. El temor d’una recuperació dels locals, i la possible pèrdua d’uns punts tan necessaris pels interessos cambrilencs, passava pel cap dels homes d’Oscar Olea, però un gol de Miki Castel, el tercer de la seu compte particular, a 4 minuts del final del partit va espantar els fantasmes, i va sentenciar l’enfrontament amb el definitiu (3-5).
Una victòria molt treballada, i alhora important pels tres punts aconseguits, que situen al Cambrils a només una victòria de la salvació.
La setmana vinent serà decisiva pel Cambrils C.H., sinó vol jugar-se la permanència a l’última jornada. Dimecres, visita la pista del l’H.C. Alpicat en partit ajornat, i el cap de setmana rep a l’Andorra H. C., dos rivals que no es juguen res, però que pels homes d’Oscar Olea es preveuen dos finals.

Comenta aquest article