El ciclista cambrilenc Edgar Curto queda tercer en la darrera prova disputada a Torroella de Montgrí

El ciclista cambrilenc Edgar Curto, a l'esquerra de la imatge

El passat diumenge 15 de maig es va disputar una nova prova de ciclisme infantil de carretera a la població gironina de Torroella de Montgrí. El ciclista cambrilenc Edgar Curto hi va prendre part i va haver de recórrer 12 voltes d'un circuit molt dur 1,2 quilòmetres de distància, per tant, els corredors d'aquesta categoria havien de completar un total de 14 quilòmetres i 400 metres.

En la segona volta, en el moment en què el cambrilenc va llançar un atac, se li va sortir la cadena de la bicicleta i això li va fer perdre un minut, ja que hi va haver dificultats per poder-la encaixar. A aquest contratemps també se li va sumar que a les voltes prèvies a la competició, també va patir una aparatosa caiguda. Quan va intentar reiniciar el ritme de la cursa, el cambrilenc havia perdut un minut respecte els seus companys que havien realitzat diferents atacs i el pilot s'havia trencat. Aleshores va iniciar una persecució i va anar remuntant posicions. A quatre voltes del final, Curto va situar-se en tercera posició, lloc que va mantenir fins a creuar la línia de meta.
La propera prova de la competició es disputarà demà dissabte a la població de Sant Joan Despí.