La triatleta cambrilenca Pilar Rus queda quarta en la prova internacional Ironcat disputada a l'Ampolla

Pilar Rus entrant en la línia de meta

El passat cap de setmana es va disputar la prova internacional de llarga distància Ironcat a l'Ampolla (Baix Ebre). Aquesta prova va ser la primera competició d'aquestes característiques realitzada a l'Estat i va constar de 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42.195 metres de marató, completant un total de 226 quilòmetres de distància. La competició va acollir un total de 170 triatletes, entre les quals hi va ser present, la cambrilenca Pilar Rus qui va debutar per primera vegada. Tot i realitzar-se en un terreny força pla, la cursa va ser molt dura, ja que la calor i la humitat hi van ser presents durant tota la competició.

Pilar Rus va quallar una excel·lent actuació, quedant en 4a posició amb un temps d'11 hores i 48 minuts. La victòria final va ser per a l'argentina Luciana de Santis qui va completar la competició amb un temps d'11 hores i 22 minuts; per darrera d'ella es va situar l'anglesa Diana Bauer amb un temps d'11 hores i 25 minuts, mentre que Laia Schmid del Club Vallirana va fer un temps d'11 hores i 30 minuts.

Triatletes del Cambrils Club Triatló

D'altra banda, tres integrants del Cambrils Club Triatló també van completar aquesta duríssima prova de triatló de llarga distància. Els triatletes participants van ser Coco Huerta, Antonio Romero i Joan Tarrats.