Esports

El pilot cambrilenc David Hornos inicia la seva participació en el campionat de Catalunya d'Speed Car amb un tercer i un quart lloc

Per Redacció

El cambrilenc David Hornos en plena competició

El cambrilenc David Hornos va participar aquest passat cap de setmana en la tercera prova del campionat de Catalunya d'Speed Car, que va disputar-se al circuit de Calafat. Després de no haver pogut disputar les dues primeres proves perquè no tenia el cotxe preparat "per falta de pressupost", segons ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital, Hornos va quallar una bona actuació tot i les dificultats. En la primera cursa, el pilot de Cambrils va sortir en la cinquena posició i va finalitzar quart, després de patir un cop per darrere d'un altre pilot que es va passar de frenada. En la segona cursa de la prova, el cambrilenc va sortir des de la quarta posició i va acabar sent tercer. Bona actuació del cambrilenc, que només va poder comptar amb l'ajuda d'un dels seus mecànics.

Per aquesta nova temporada, David Hornos ha pintat el cotxe i ha canviat algunes coses. De fet, ha muntat un nou motor, després que aquest quedés força malmès al final dels dos campionats que va disputar l'any passat: el de Catalunya i el d'Espanya.

David Hornos al costat del seu mecànic

Comenta aquest article