Esports

L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils aconsegueix la tercera posició de la regata Gran Prix Iberdrola

Per Redacció

Imatge de l'embarcació Turismo do Algarve en plena competició

L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils, patronejada pel medallista olímpic Hugo Rocha, va aconseguir la tercera posició de la regata Gran Prix Iberdrola organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona i la Reial Federació Espanyola de Vela, disputada entre els dies 13 i 15 de maig.

Durant la primera jornada de la competició, Turismo do Algarve va mantenir una actuació irregular. El primer dia de regata, va quedar desqualificat en la primera prova, en la segona va tenir un fora de línia, mentre que en la tercera va haver de remuntar posicions i finalment va acabar en sisè lloc. En la segona jornada de competició, l'embarcació Turismo do Algarve va sobreposar-se als mals resultats inicials, on va aconseguir finalitzar les quatre proves disputades, quedant en 5è, 3er, 2on i 3er lloc respectivament, que li van fer pujar fins a la tercera posició de la classificació general, lloc que va conservar fins al final de la competició.

Propera cita, el campionat d'Espanya

En la darrera jornada, la de diumenge, es van realitzar les dues proves amb un vent d'intensitat entre 15 i 18 nusos, en les quals Turismo do Algarve va aconseguir un 3er i un 2on lloc. Finalment, l'embarcació representant del Club Nàutic Cambrils va classificar-se en tercera posició. Amb aquests resultats, l'embarcació segueix la seva preparació per al campionat d'Espanya de la categoria que es disputarà a Santander el proper mes de juny.

Cal recordar que Turismo do Algarve ha participat com a representant del Club Nàutic Cambrils en tres competicions esportives: el PalmaVela disputat a finals d'abril on va aconseguir un 5è lloc; la Copa d'Espanya disputada entre el 6 i el 8 de maig on va aconseguir el subcampionat i ara, el tercer lloc assolir al Gran Prix Iberdrola. L'equip està format pel medallista Hugo Rocha, Fabián Escudé, Alfredo González i Dimas Wood.

Comenta aquest article