Esports

Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden quart i cinquè respectivament, en la tercera prova de la Copa Catalana de ciclisme

Per Redacció

Alejandro Sánchez, situat al capdavant del grup, en un moment de la prova

El passat dissabte 7 de maig es va disputar a Torelló, la tercera prova de la Copa Catalana de ciclisme. Els dos ciclistes cambrilencs, Alejandro Sánchez i Edgar Curto, hi van prendre part. El circuit d'aquesta localitat és un dels més durs del campionat i compta amb una distància 1,2 quilòmetres. En la categoria de l'Alejandro, els ciclistes van haver de completar un total de dotze voltes. La sortida de la prova va ser lenta, però en la tercera volta es van iniciar els atacs. Un corredor va sortir destacat del grup, i tot i que el cambrilenc va intentar seguir-lo no va poder. Juntament amb Sánchez, dos corredors més van iniciar una persecució del ciclista escapat. En la darrera volta, els tres ciclistes perseguidors van jugar-se la segona i la tercera posició a l'esprint. Finalment, el cambrilenc va entrar en la línia de meta en quarta posició, entrant a tan sols 20 segons del primer classificat. La propera prova es disputarà aquest diumenge a la localitat de Torroella de Montgrí.

Cinquena posició per a Edgar Curto

Per la seva part, Edgar Curto, que enguany ha pujat de categoria i ara competeix com a aleví de segon any, també va haver de fer front a un circuit molt dur i amb més quilòmetres dels que havia de superar l'any passat. En la seva categoria, els ciclistes havien de fer nou voltes al circuit. En la tercera volta, tres corredors van marxar escapats, mentre que en la següent va destacar-se un segon grup de tres corredors entre els quals hi anava el cambrilenc. Aquest segon grup va mantenir una forta lluita fins al final de la carrera per intentar atrapar el primer grup destacat. Finalment, no ho van poder aconseguir i el segon grup va entrar a pocs segons de diferència del primer. Edgar Curto va finalitzar la prova en cinquena posició.

Edgar Curto, en un moment de la prova

Comenta aquest article