Esports

Juliane Klein, nova presidenta de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils

Per Redacció

La nova presidenta de Vent d'Estrop Vogadors Cambrils, Juliane Klein

Juliane Klein és la nova presidenta de Vent d'Estrop Vogadors Cambrils en substitució de Dani Milan, que va presentar la seva dimissió el passat 2 de maig.  Tal i com comuniquen des de l'entitat esportiva, Milan, número 3 de la llista electoral de CiU, va considerar que, "per tal d'evitar mals entesos i possibles conflictes d'interessos", el més adient era desvincular-se de la direcció del club.

La nova presidenta, que fins ara ocupava el lloc de vicepresidenta i secretària de la junta, és una de les sòcies més antigues de l'entitat i ha participat des de la primera temporada com a vogadora i timonera. Recentment ha rebut el guardó com a millor esportista femenina de Catalunya al 2010 en la I Festa del Rem, organitzada per la Federació Catalana de Rem.

Des del club destaquen "l'esperit de col·laboració i implicació en les activitat de Vent d'Estrop, apart d’una contrastada preparació professional, que li ha permès desenvolupar una tasca excel·lent com a vicepresidenta d’organització i secretària al llarg d’aquests mesos". El nomenament es ratificarà properament a l'assemblea de socis.

Comenta aquest article