Informació general

Incendi en una masia de Mas de Clariana i en un habitatge del carrer de Tomàs de Victòria

Per Redacció

El passat 16 de gener dues dotacions de la Policia Local van advertir d'un foc en una masia deshabitada i en estat d'abandonament, situada l'avinguda del Mas de Clariana, concretament al tram sense urbanitzar que hi ha entre la via del tren i el càmping Cambrils Park. Una dotació dels bombers de Cambrils van acudir al lloc dels fets per extingir el foc. Un cop inspeccionat l'edifici deshabitat es va localitzar l'origen del foc en una bombona de butà que es va trobar flamejant a la cuina de la casa. Els bombers van comprovar també que, en una altra estança de la casa s'havia produït un foc, ja apagat, probablement aquell mateix dia, cosa que indica que el foc havia estat intencionat.

L'altre incendi es va produir el passat 19 de gener en un habitatge del carrer de Tomàs de Victòria, a la urbanització Molí de la Torre. La dotació de la Policia Local va detectar que el foc afectava l'interior de la vivenda i el lateral de la casa. Per aquest motiu van acudir al lloc dels fet dues dotacions dels bombers, una del Parc de Cambrils i l'altre del Parc de Reus, una ambulància de Reus i una dotació de la Guàrdia Civil de Cambrils. Un cop sufocat el foc es va verificar que no hi havia ningú dins de l'habitatge.

Es pensa que van haver-hi dos focus de foc diferents, un a una habitació que va quedar totalment cremada i l'altre al lateral exterior de la casa. Es va comprovar que en els dos punts no hi havia propagació de les flames, fet que fa sospitar que hagués pogut estar provocat. A més es va trobar un vidre del lateral de la casa forçat amb el vidre trencat des de l'exterior.

Detenció per robatori

El passat 1 de febrer un avís va alertar la Policia Local que algú intentava robar en un establiment de venda de roba a la plaça de Catalunya. Al lloc hi va acudir una dotació policial que va comprovar que feia pocs instants algú havia intentat trencar el vidre de la porta d'accés, sense assolir-ho. Es va fer una batuda per la zona i es va detectar que un altre establiment del carrer dels Pescadors, havia patit danys i robatoris al seu interior. Dues dotacions de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil van fer una batuda pel barri de la Marina, localitzant finalment un individu, A.J.V.M, veí de Cambrils de 30 anys, que estava en possessió d'un pernil que acabava de robar, ja que es van trobar marques i indicis corporals de la seva actuació. L'individu va ser detingut.

Comenta aquest article