Informació general

Xavier Martí (la PLIC), "la tresoreria de l'Ajuntament està molt tocada i hi ha problemes per a pagar les factures"

Per Lluís Rovira i Barenys

Brad Leali, al saxòfon, i Josep M. Farràs, a la trompeta, amb la resta de la formació, ahir, al castell de Vilafortuny

El candidat de la PLIC, Xavier Martí, també va fer ahir una crítica a la gestió econòmica municipal motivat per les declaracions del propi govern, que qualifica la situació econòmica de "poc greu", i motivat, també, pel fet que, segons els va dir l'alcalde, ja no hi haurà cap més ple, si més no ordinari, en aquest mandat.
Segons Martí, "estem vivint uns moments crítics, parlant en termes econòmics. La tresoreria de l'Ajuntament està molt tocada i hi ha problemes per a pagar les factures. La situació econòmica de l'Ajuntament és molt dolenta i demanem al govern municipal que toquin de peus a terra i diguin la veritat"

El préstec de FOMIT per a la remodelació de la Llosa

Martí va voler fer especial esment en el préstec del FOMIT per a la remodelació dels carrers del barri de la Llosa, "hi ha uns veïns que han denunciat al Ministeri i a la Generalitat el fet que una part dels 6 milions d'euros no s'hagin destinat per la finalitat per la que van ser concedits. De moment no sabem quines reaccions hi haurà però aprofitem aquesta compareixença per demanar a l'alcalde que ens informi de qualsevol notificació que es faci a l'Ajuntament en aquest sentit". Martí va manifestar que si des del Ministeri o la Generalitat "reclamen a l'Ajuntament que retorni els 6 milions d'euros ens temem que no ho podrà fer". De totes formes, Martí va voler fer palès el compromís de la PLIC cap els veïns del barri de la Llosa, "estem d'acord en què es tiri endavant la remodelació de les fases 2 i 3 tot i que no estem d'acord en el mètode alemany que proposa l'alcalde ja que els interessos que es generen es van carregant damunt de l'obra. S'haurà de fer d'una altra manera".
El candidat de la PLIC va voler remarcar que els diners del préstec del FOMIT eren pel barri de la Llosa i no hi són, "el govern municipal hauria de donar unes explicacions que no està donant" i va insinuar que actuacions com les que darrerament s'han pogut veure al municipi, com l'asfaltat de carrers i els arranjaments de zones verdes, entre d'altres, podrien haver estat en part, el destí dels diners del FOMIT

Comenta aquest article