Informació general

Es presenta "Fem del Barri una gran botiga", un programa de formació adreçat als comerciants del barri antic

Per Redacció

Ana López, Joan Mas i Marta Zaragoza durant la roda de premsa d'ahir al matí

El regidor del Barri Antic, Joan Mas; la regidora de Promoció Econòmica (Cambrils Emprèn), Ana López, i la responsable de Cresàlida, Marta Zaragoza, van presentar ahir al matí el programa de dinamització comercial “Fem del Barri una gran botiga”, que s’impartirà del 2 de maig al 6 de juny al Centre Cultural. El període d’inscripcions seguirà obert fins el proper dilluns.

La iniciativa s’emmarca en el Pla de Barris del nucli antic de Cambrils, que ha invertit la tendència d’aquesta zona i l’ha convertit en una de les més dinàmiques de la ciutat. Un indicador significatiu dels resultats és l’increment d’establiments comercials de 56 el 2006 a 80 en l’actualitat, que posa de manifest l’èxit de les actuacions de dinamització comercial, una de les prioritats de pla d’intervenció integral.

El programa de formació i assessorament “Fem del Barri una gran botiga” s’adreça als emprenedors i emprenedores que realitzen o volen realitzar la seva activitat al nucli antic amb l’objectiu de donar un major impuls a la seva empresa i contribuir a dinamitzar el teixit econòmic d’aquesta zona.  



Comenta aquest article