Cultura

Es presenta el llibre "Un riu de crims", un recull de relats breus de gènere negre ambientats a les comarques tarragonines

Per Redacció

Un moment de la presentació del llibre, el passat dijous a l'agrobotiga de la Cooperativa Falset-Marçà

L’agrobotiga de la Cooperativa Falset-Marçà a Cambrils va acollir aquest passat dijous la presenta­ció del llibre "Un riu de crims". L’acte estava emmarcat en el programa "Dies de Llibres a Cambrils", que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament a l'entorn de la diada de Sant Jordi. El volum "Un riu de crims", fruit d’una convocatòria realitzada per Serret Llibres, és un recull de 24 relats breus de gènere negre ambientats a les nostres comarques, que han escrit per 24 autors. El llibre ha estat compilat pels escriptors Jordi Pijoan-López (Tortosa, 1970) i Fede Cortés (Falset, 1960).

L’edició ha anat a càrrec de March Editors, amb la col·laboració del "Centre Quim i Soler" i la Cooperativa Falset-Marçà. La presentació del llibre va anar a càrrec de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, i va comptar amb la participació de l'escriptor Fede Cortés, entre d'altres autors. El pròleg és deÀlex Martin Escribà –de la Universitat de Salamanca– i emmarca l'obra en "el camí cap a la normalització d’una novel·lística negra en català".

Comenta aquest article