Informació general

Avui se celebra una reunió a la seu del PP local per tractar la crisi interna

Per Lluís Rovira i Barenys



El regidor del PP Josep Enric Sirvent, en un moment del ple del passat 27 de gener
En el plenari del passat divendres 27 de gener es va fer pública i visible la crisi interna que pateix el PP local. Davant l’absència de dos dels regidors d’aquesta formació, Pere Llorens i Anton Callau, l’únic regidor d’aquesta formació que estava present al ple, Josep Enric Sirvent, va voler que constés en l’acta que ell no estava al ple com a representant del grup local del PP sinó, simplement, com a regidor d’aquesta formació. Sirvent es va abstenir en les dues votacions que hi va haver, la de l’aprovació del text refós del POUM i la dels pressupostos municipals per al 2006.

Posteriorment, Sirvent ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital la seva postura, “jo sóc un regidor electe de l’Ajuntament de Cambrils, com ja vaig dir, en unes llistes del PP, però en cap moment sóc el representant del PP. Jo no podia assumir una responsabilitat d’un partit, ja que tinc dos companys que per motius de feina no poden oferir la dedicació que haurien de tenir al partit. Ara, si a mi el president local del meu partit m’autoritza perquè sigui el portaveu i assumeixi una responsabilitat, si ho crec convenient i ho puc fer ho faré, però si no, jo en cap moment prendré una determinació en nom del PP”.

Josep Enric Sirvent confirma, a més, que el PP local no celebra gaires reunions, “se’n va fer una de manera circumstancial el passat mes de juliol, però des de l’inici de la legislatura, el 2003, fins al passat mes de juliol, no se n’havia fet cap de reunió oficial. Amb els companys no tenim reunions de junta per acordar coses ni tampoc tenim reunions entre els regidors del mateix partit. No tenim el diàleg que fa falta”.

Reunió a la seu del PP

Des de la direcció provincial s’ha convocat una reunió a la seu del PP de Cambrils per a avui dijous a les 8 del vespre. Entre els punts de l’ordre del dia hi ha el "d'abordar la situació política del municipi" i el "d'establir un contacte personal amb els afiliats i simpatitzants del PP per a conèixer inquietuds i problemes d'àmbit local", punt clarament relacionat amb la situació interna del partit viscuda els darrers dies. En un altre punt de l'ordre del dia es començarà a parlar de les properes eleccions municipals que s’han de celebrar el mes de maig de 2007. A aquesta reunió hi estan convocats tots els militants del PP local.

Comenta aquest article